POTRESNE SCENE! PADA KAMENJE,SVIRAJU SIRENE, POTPUNI HAOS! Poznata glumica poslala JEZIVU PORUKU, ovo je TRAGIČNO
Foto: Instagramscreen

STRAŠNO!

POTRESNE SCENE! PADA KAMENJE,SVIRAJU SIRENE, POTPUNI HAOS! Poznata glumica poslala JEZIVU PORUKU, ovo je TRAGIČNO

Ljudi, samo se nadam da ste napolju, da ste na sigurnom. Još se tresem, ne mogu da dođem sebi, rekla je blogerka i glumica Sonja Kovač. Javile su se brojne poznate ličnosti, koje su takođe doživele današnji zemljotres

Objavljeno:

Juče je novi silan zemljotres pogodio je područje grada Zagreba. Prema informacijama koje je objavio EMSC, novi zemljotres jačine 6,3 pogodio je Hrvatsku. Epicentar je bio 47 kilometara jugoistočno od Zagreba, odnosno 3 kilometra od Petrinje. Podrhtavanje se osetilo u celoj Hrvatskoj.

"Ljudi, samo se nadam da ste napolju, da ste na sigurnom." Još se tresem, ne mogu da dođem sebi - rekla je blogerka i glumica Sonja Kovač (32), koja se javila iz automobila u koji je pobegla nakon zemljotresa.

Glumica Ornela Vištica (31) pozvala je iz centra Zagreba.

- Užasno. Izleteo sam iz radnje na trg, nestala je struja i jurio sam Jurišićevom brzinom sa munjom. Ovo je pet minuta nakon zemljotresa. Najgori je osećaj kada ne znate gde da bežite, pada kamenje, sviraju sirene ... - napisala je Ornela uz video ljudi u Draškovićevoj ulici u Zagrebu.

Marijan Ban (57) javio je da se treslo i u Splitu, a pevačica Lana Jurčević (36) slučajno je snimila video kada je počeo potres.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.