TAMARU IZ RADNE AKCIJE SVI OBOŽAVAMO, A NJENU NEVEROVATNU PRIČU MALO KO ZNA! Sa mužem i bebom živi u KAMPERU!
Foto: Printscreen/RTS

svaka čast!

TAMARU IZ RADNE AKCIJE SVI OBOŽAVAMO, A NJENU NEVEROVATNU PRIČU MALO KO ZNA! Sa mužem i bebom živi u KAMPERU!

Neverovatna priča...

Objavljeno:

Jedno od omiljenih lica TV ekrana, Tamara Grujić svog sadašnjeg supruga Vuka Đokovića je upoznala tokom jednog televizijskog projekta na kome je on bio menadžer lokacije, a ona je bila zadužena za kasting. Brzo su se sprijateljili, a potom i zaljubili.

Počeli su da žive zajedno, a venčali su se nakon godinu i po dana veze. Naime, nisu mogli da se dogovore oko broja zvanica pa su se venčali tokom letovanja i proputovanja kroz Španiju. On je hteo intimno venčanje, a Tamara svadbu sa dvesto gostiju. Ipak, odlučili su se na treću opciju, pa su se venčali na Gibraltaru.

Tamara Grujić
foto: Printscreen

Tamara i Vuk su godinama pokušavali da dobiju dete. Voditeljka je jednom prilikom sasvim iskreno odgovorila da je prvi put ostala u drugom stanju kada je tek počela da živi sa Vukom, ali da je pobacila nesrećnim slučajem. Drugu trudnoću je morala da prekine zbog produkcije u kojoj je tada počinjala.

Nikad od javnosti nije tajila svoju veliku želju da se ostvari u ulozi majke, pa ih je Bog blagoslovio detetom:

"Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji, a otkad smo počeli da radimo na terenu, imala sam u vidu da ću jednog dana, bože zdravlja, biti u drugom stanju. Zato sam odmah počela da smišljam kako ćemo mi, kao ekipa, tada funkcionisati. Na kraju svake sezone snimali smo nekoliko emisija unapred. Prošle zime, Vuk i ja videli smo da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja s te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za nekoliko meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam, potpuno prirodno, ostala u drugom stanju," ispričala je Tamaraza magazin "Story" prošle godine.

Gledaoci emisije "S Tamarom u akciji" mogli su da vide i malu Lenku, koju ponosna mama vodi sa sobom na teren, snimajući nove emisije. Uprkos tome što su obezbedili dom mnogim porodicama u Srbiji, Tamara i Vuk nemaju svoj stan i već godinama žive kao podstanari.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.