IMAJU TROJE DECE, RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Ova plavuša je supruga Bobana Rajović, 28 godina su u braku!
Foto: Filip Plavčić

niste znali!

IMAJU TROJE DECE, RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Ova plavuša je supruga Bobana Rajović, 28 godina su u braku!

Moja žena nije u fazonu da se pokazuje u javnosti.

Objavljeno:

Pevač Boban Rajović otkrio je da je tajna braka dugog 28 godina u tome što i on i supruga Dragana imaju mnogo razumevanja jedno za drugo. Boban već godinama zbog brojnih poslovnih obaveza putuje širom Balkana, a supruga Dragana Rajović živi sa troje dece u Beogradu i ne voli preterano da bude prisutna u medijima.

- Moja žena nije u fazonu da se pokazuje u javnosti. Ne želi da bude u medijima i ne daje izjave, a isto tako ne ljubomoriše mnogo. Zna kakav je moj posao... - rekao je za "Blic" jednom prilikom.

Boban Rajović
foto: Sonja Spasić

- Moraš dobro da znaš da lažeš u braku... (smeh). Šalim se, razumevanje, fleksibilnost i naravno da bez ljubavi ne bi bilo ničega. Ne bih ni u brak ušao da je nisam voleo. Ali, posebno kod moje žene potrebno je mnogo razumevanja. Što se mog braka tiče, rekao bih da je više ona zaslužna za to. Svaka čast mojoj ženi, ali isto tako volim da kažem i svaka čast meni. Toliko iskušenja, lepih žena, lepih devojaka, treba svemu tome odoleti i vratiti se kući. A Danci, pošto sam živeo u Danskoj, imaju jednu izreku: "Skupljaj apetit napolju, a jedi kod kuće" - kaže Boban.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.