POZNATA VODITELJKA PREMINULA NA BOŽIĆ: Njena ćerka obavestila javnost o smrti uz potresne reči!
Foto: Shutterstock

tuga!

POZNATA VODITELJKA PREMINULA NA BOŽIĆ: Njena ćerka obavestila javnost o smrti uz potresne reči!

Teška bolest bila joj je dijagnostikovana u junu 2019. godine, a lekari su joj tada rekli kako je bolest uznapredovala, te su predvideli da joj ostaje samo šest meseci života.

Objavljeno:

Bivša BBC-jeva voditeljka Mišel Mulan na Božić je izgubila bitku za život.

Mišel je imala 50 godina i borila se s rakom creva. Teška bolest bila joj je dijagnostifikovana u junu 2019. godine, a lekari su joj tada rekli kako je bolest uznapredovala, te su predvideli da joj ostaje samo šest meseci života. Pre nekoliko dana objavila je snimak na Instagramu u kojem je opisala kako se oseća. Kazala je kako šest nedelja trpi veliku bol, te da nije bila u stanju izaći iz stana.Nažalost, bolest je bila jača, a Mišel je preminula na Božić. Nakon majčine smrti oglasila se kći Liv.

''Predivna Majka. Moja me mama puno toga naučila, držala je moju ruku kada sam bila uzrujana, ali i ponosna, učila me sve do kraja, vikala na učiteljice i uvek bila na mojoj strani (iako sam bila zločesta i one nisu ništa napravile), imala je energiju... Energiju koja se ne može opisati rečima'' napisala je i dodala:

''Britkost i inteligencija učinili su ju posebnom kao retkom zvezdom, njena toplina omogućila mi je da joj se poverim o svim problemima, i mislim zaista svim, i onima koje većina ljudi ne govori svojim majkama. Njen je smeh ispunjavao prostoriju, ona mi je bila najveća podrška i naterala me da verujem kako mogu ostvariti bilo šta. Još uvek je osećam i zauvek ću.''

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.