TONI JE PRAVI DON! Muž Dragane Mirković proslavio rođendan, svuda su pare, tompusi i luksuz! Njen poklon oduševio!
Foto: Damir Dervišagić

AU!

TONI JE PRAVI DON! Muž Dragane Mirković proslavio rođendan, svuda su pare, tompusi i luksuz! Njen poklon oduševio!

Naime, ona je na storiju podelila fotografiju torte koju mu je poklonila, a uz to kratko napisala: "Srećan ti rođendan, ljubavi".

Objavljeno:

Suprug Dragane Mirković, Toni Bijelić danas proslavlja svoj rođendan, a pevačica se tim povodom oglasila na svom Instagramu.

Naime, ona je na storiju podelila fotografiju torte koju mu je poklonila, a uz to kratko napisala: "Srećan ti rođendan, ljubavi". Inače, torta za Tonja ukrašena je veoma specifično, na njoj se nalazi beli šešir i novac, kao i tompus. Zanimljiv je i natpis Don Toni.

Dragana Mirković
foto: instagramscreen

Podsetimo, Dragana i Toni važe za jedan od skladnijih brakova sa estrade. Venčali su se u Beču 28. septembra 2000. godine, i imaju dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka.

"Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisam mogla da im nabavim vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla dok se ne udam i dok se to papirološki ne sprovede do kraja", ispričala je Dragana svojevremeno kada su je pitali kako je izgledalo njihove venčanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.