VELIKE ŽELJE I PLANOVI! Šta je Cipka sebi poželela u 2021. godini?!
Foto: instagramscreen

espreso novogodišnji intervju!

VELIKE ŽELJE I PLANOVI! Šta je Cipka sebi poželela u 2021. godini?!

Zvezda "Granda" se raduje Novoj godini.

Objavljeno:

Pevači će 2020. godinu pamtiti po tome što zbog epidemije virusa korona uglavnom nisu imali posla.

Sve popularnija pevačica Aleksandra Tadić Cipka je otkrila za Espreso koliko joj teško što u 2020. nije nastupala kao ranijih godina.

– Moram priznati da mi je tokom cele ove situacije najviše prijao odmor s obzirom na to da sam deset godina redovno nastupala svaki vikend. Dobro mi je došlo da se odmorim i da svoje slobodno vreme posvetim porodici i prijateljima. Samim tim to je najveća promena koja mi se desila u 2020. godini. Tempo života mi se usporio, a ranije mi je život uglavnom bio turbulentan.

Aleksandra Tadić Cipka
foto: instagramscreen

Koje navike su promenila u toku krize?

– Nisam rob ničega tako da mi nije problem da određene stvari ubacim iz upotrebe. Prilično sam promenila način ishrane i izbacila kafu i umesto nje pijem kakao, koji je fantastičan antioksidant i to mogu da preporučim svima. Takođe, ranije idem na spavanje, ranije ustajem, sve u svemu jedan zdraviji način života.

Postoji li nešto lepo po čemu ćeš pamtiti 2020. godinu?

– Početkom godine sam izbacila svoj drugi singl "Uskoro", koji je fantastično prošao kod publike i to je najlepša stvar koja mi se dogodila kada je posao u pitanju. Privatno bih izdvojila vreme provedeno sa najmilijim ljudima.

Šta si sebi poželela u 2021. godini?

– Poželela sam da se što pre vratimo u normalu i da iz cele situacije izađemo živi i zdravi i kao pobednici. Takođe jedva čekam da se vratim svom poslu, nastupima i publici i da napokon predstavim sve nove pesme na koje publika već mesecima čeka. I u skladu sa tim, poželeću sebi jedan mega hit u 2021. godini.

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.