STRAHOVAO JE ZA SUPRUGU I ZA DETE! Pevač "Pinkovih zvezda" je dobio sina u toku epidemije!
Foto: Privatna arhiva

espreso novogodišnji intervju!

STRAHOVAO JE ZA SUPRUGU I ZA DETE! Pevač "Pinkovih zvezda" je dobio sina u toku epidemije!

Za Espreso.co.rs je otkrio kako mu je bilo u tim trenucima.

Objavljeno:

Mnogi će 2020. godinu pamtiti isključivo po virusu korona i po žrtvama epidemije koja je uzdrmala ceo svet.

Ipak, ovu godinu će folk pevač Nemanja Maksimović pamtiti i po nečemu lepom. U maju ove godine, on je dobio drugog sina Đurađa.

Nas je zanimalo koliko je kod Pinkove zvezde bio pomešan i strah i sreća u trenucima dok je čekao da dobije drugo dete, jer s jedne strane čekao da mu se žena porodi, a s druge strane je u tim trenucima korona bila svuda oko nas.

Zabava, Estrada, Nemanja Maksimović
foto: Printscreen

– Bilo je veoma neizvesno jer je pola porodilišta bilo zaraženo. Brinuo sam i za dete i za suprugu, ali hvala Bogu sve je prošlo besprekorno, iako u onom haosu poslednjih mesec dana nismo mogli da odemo na pregled pred porođaj, pa do poslednjeg trenutka nismo znali da li će biti dečak ili devojčica - ispričao je Nemanja za naš portal.

Krizu na svojoj koži pevači su osetili i kroz finansije jer ove godine gotovo da nisu ni imali nastupe. Maksimović nam je otkrio koje navike je promenio zbog toga.

– Dosta toga se promenilo. Skoro godinu dana nismo radili i udarac na nas je bio ozbiljan, pogotovo finansijski, ali izvukao sam pouku. Sada više cenim svoju zaradu i svoj posao. A pozitivno je to što sam sada mnogo više sa porodicom nego kada redovno radim. Inače, da podsetimo da Nemanja i njegova supruga Ivanka pored Đurađa imaju i sina Lava.

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.