TIKU ŠPICA I ĐOŠU NEMA KO NIJE VOLEO! Evo prave priče kako su njihove uloge nastale! ŠOK PRIČA!
Foto: Printscreen

PRIČA ZA PAMĆENJE

TIKU ŠPICA I ĐOŠU NEMA KO NIJE VOLEO! Evo prave priče kako su njihove uloge nastale! ŠOK PRIČA!

Đošu ću pamtiti, kao i publika, po ulozi u seriji Porodično blago

Objavljeno:

Prošle su tri godine od smrti Bogoljuba Mitića, glumca kog se svi sećaju kao Đoše iz serije "Porodično blago", a Predrag Smiljković, koji je tumačio njegovog vernog kompanjona Tiku Špica, progovorio je u poslednjem intervjuu o odlasku prijatelja na večni počinak.

Đošu ću pamtiti, kao i publika, po ulozi u seriji "Porodično blago". Međutim, on je bio i ostao za mene Bogoljub Mitić. Nama je smetalo što nas zovu po našim likovima Đoši i Tiki Špicu, a ne po pravim imenima - izjavio je Predrag za "Kurir".

Tika Špic
foto: Printscreen

- Kad je u Vlasotincu snimao Ljubiša Samardžić, mi ga nismo zvali Šurda, već smo se potrudili da saznamo njegovo pravo ime - dodao je Smiljković, da bi se potom ponovo osvrnuo na Bogoljuba.

- Ljut sam na njega što je rano otišao i tako nesmotreno. Meni lično kao kumu i saborcu užasno nedostaje. Setim se njega svaki dan. Nas dvojica smo odrasli zajedno i iz tog našeg druženja i priča nastali su Tika i Đoša, koji su bili inspiracija i Sinišu Paviću. Mi smo kao glumci mogli mnogo više. To je tako kad vas stave u kalup i celog života igrate jednu ulogu - zaključio je glumac.

Podsetimo, Mitić je preminuo od posledica srčanog udara u 49. godini. Njega je kobnog dana rano ujutru pronašla ćerka, ali je bilo kasno da mu se pomogne. On je imao infarkt u snu, a danima pre toga je imao problema sa prehladom, ali je odbijao savete bližnjih da potraži lekarsku pomoć. Iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.