DŽEHVA U ŠOKU ZBOG PRIČE O TEODORINOJ VERIDBI ! Njena REAKCIJA je HIT, a tek da čujete šta je rekla o zetu!
Foto: Prinscreen

ŠOK I VERIDBA

DŽEHVA U ŠOKU ZBOG PRIČE O TEODORINOJ VERIDBI ! Njena REAKCIJA je HIT, a tek da čujete šta je rekla o zetu!

Nino je ovo iznenađenje pripremao u strogoj tajnosti, te niko iz njihove blizinije nije ni slutio da će samo nekoliko dana uoči Nove godine doći do veridbe

Objavljeno: 20:46h

Nakon što je kao bomba u javnosti odjeknula vest da je Teodora Dehverović verena, oglasila se i njena majka Gordana Džehverović, koja je iznela svoje mišljenje.

Teodoru je dečko Nino Čelebić iznenadio na snimanju jedne novogodišnje emisije, gde joj je poklonio prsten, što ju je ostavilo bez teksta. Navodno, Nino je ovo iznenađenje pripremao u strogoj tajnosti, te niko iz njihove blizinije nije ni slutio da će samo nekoliko dana uoči Nove godine doći do veridbe.

Teodora Džehverović
foto: youtubescreen

Molim, kad to? Šta se piše? Ja ne znam ništa o tome. Danas baš puno šijem, nisam ništa u toku, znam da ide sa snimanja na snimanje danas, svratila je samo kući nakratko po neku košulju i da jede, pa je opet izašla... Ali ništa mi nije rekla, možda je ovo iznenađenje i za mene - iznenađena je bila Gordana, koja je rekla i da li je je zadovoljna potencijalnim zetom Ninom.

Iskreno, sviđa mi se što je ona pozitivna, nema više onog da se krije, nema stresa, svađa. Opušten je, meni je bitno da pozitivno deluje na nju - zadovoljno je rekla Goca za "Pink".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.