MNOGI PEVAČI JEDVA ČEKAJU DA SE OVA 2020 ZAVRŠI! A Aco Pejović je BRUTALNO ODGOVORIO šta želi da zaboravi!
Foto: Sonja Spasić

ZBOGOM 2020 GODINA

MNOGI PEVAČI JEDVA ČEKAJU DA SE OVA 2020 ZAVRŠI! A Aco Pejović je BRUTALNO ODGOVORIO šta želi da zaboravi!

Naši estradnjaci priznali su kako gledaju na godinu koja je na izmaku

Objavljeno:

Svi su mnogo toga naučili u godini na izmaku.

Tokom prošle sedmice najveće muzičke zvezde okupile su se u Šimanovcima na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink.

Na licu mesta bila je ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal", a naši estradnjaci priznali su kako gledaju na godinu koja je na izmaku.

Dragan Kojić Keba
foto: Printscreen Youtube

Da mi je neko rekao pre godinu dana da ću ovako sa maskom raditi intervju ne bih mu poverovao. Svi imamo iskustvo nažalost, nije baš pozitivno, sa čim se susrećemo već godinu dana, ja sam optimista i mislim da će proći. Ja uvek živim u trenutku, a pogotovo sad ne pravim planove - rekao je Keba.

Aco Pejović
foto: Printscreen

Neću je pamtiti, ustvari pamtiću je po lošim stvarima i trudiću se da je zaboravim. Planirao sam rođendan da slavim sa prijateljima, ali ovu godinu brišem - naveo je Aco Pejović.

Jedva čekam da prođe - istakla je Vanesa Šokčić.

Naučila nas je ova godina da cenimo život i zdravlje, naučili smo dobru lekciju. Otišlo je dragih ljudi, ja bih pristao da ne pevam 5 godina sledećih samo da mogu njih vratiti. Ranije sam uvek radio, a sada ne znam kako ću dočekati Novu godinu, verovatno ću pozvati par prijatelja, pa ću sa njima dočekati - naveo je Saša Matić.

Saša Matić
foto: M.Marko

Ja sam dogovorio Novu godinu, sve je to dogovoreno kad smo mislili da će korona proći, tako da neka prođe ova Nova godina - rekao je Pejović.

Volim praznike, radovala sam se, a i sada se radujem zbog moje dece i unučića. Ja uživam u tome, ali sad sam okitila jelku ne sa puno ljubavi, već eto onako - dodala je Zlata Petrović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.