ZBOG KORONE ESTRADA MASOVNO NAPUŠTA PEVANJE! Nikolija pokreće novi BIZNIS, nije jutjub, a mnogo je DOBRO!
Foto: Damir Dervišagić

opa

ZBOG KORONE ESTRADA MASOVNO NAPUŠTA PEVANJE! Nikolija pokreće novi BIZNIS, nije jutjub, a mnogo je DOBRO!

Ona se, poput velikog broja svojih kolega, nije opredelila za Jutjub kanal, nego za svoju veliku strast – modu

Objavljeno:

Nikolija Jovanović rešila je da se oproba u potpuno drugoj industiji, naime ona je sa sestrom Teodorom osmislila sve, a sada ćemo čekati rezultate.

Ona se, poput velikog broja svojih kolega, nije opredelila za Jutjub kanal, nego za svoju veliku strast – modu.

Kako je Nikolija poznata kao osoba koja veoma vodi računa o svom stilu i koji uglavnom nailazi na pohvale modnih kritičara, dok je veliki broj tinejdžerki kopira, Jovanovićeva je došla na ideju da pokrene vlastiti brend odeće, i to u saradnji sa sestrom Teodorom.

- Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena za to. Još jedna od prednosti pandemije korona virusa je što sam imala vremena da se posvetim tome. Sestra studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni - ispričala je pevačica i dodala da su ona i njena sestra idealna kombinacija:

Nikolija Jovanović
foto: Printscreen

- Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće. Napravile smo dva modela trenerki i jedan top, ali biće svega. Krenula sam u sve to stidljivo u mojoj glavi, ali onda sam videla da su mogućnosti ogromne i jedva čekam da izbacim nove modele, kao i kolekciju proleće/leto - najavila je pevačica.

- Namerno nisam krenula sa mnogo proizvoda, htela sam da vidim prvo kako će to da ide. Estetski mi je to što sam napravila bilo ono što bih ja u tom trenutku nosila. Ko me zna, zna da ja u trenerkama živim, a ponekad i nastupam. Za početak ću da prodajem odeću samo onlajn, a za butik ćemo da vidimo dogodine - dodala je Nikolija, zaključujući da su zasad reakcije i odziv fenomenalni.

Podsetimo, veliki broj kolega se odlučuje za alternativni posao usled pandemije korona virusa. Nastupa ima jako malo, a evidentno je da će ova situacija potrajati, tako da apsolutno razumemo estradne ličnosti koje se opredele za neki drugi vid posla.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.