OLIVERA JOVIĆEVIĆ VAŽI ZA PRAVU DAMU, A NIKO NE ZNA DA JOJ JE ŽIVOT BIO PRAVI PAKAO! Doživela je velike TRAGEDIJE!
Foto: Printscreen

tužno

OLIVERA JOVIĆEVIĆ VAŽI ZA PRAVU DAMU, A NIKO NE ZNA DA JOJ JE ŽIVOT BIO PRAVI PAKAO! Doživela je velike TRAGEDIJE!

Na pitanje kako se njena ćerka Dunja suočila sa smrću oca, Olivera nije želela mnogo da objašnjava

Objavljeno:

Jedno od najpoznatijih srpskih TV lica Olivera Jovićević retko govori o privatnom životu, pa je samim tim bilo nepoznato kroz kakvu privatnu dramu je prošla.

Voditeljka emisije Radio-televiziji Srbije 2016. godine izgubila je oca, a godinu dana kasnije poginuo joj je muž. Kako kaže je svojevremeno priznala, nikada se nije oporavila od ovih gubitaka.

- Moja porodica i ja prošli smo tešku 2016. i 2017. godinu. Gubitak oca teško sam podnela i još se nisam oporavila - govorila je Olja.

Na pitanje kako se njena ćerka Dunja suočila sa smrću oca, Olivera nije želela mnogo da objašnjava.

- Teško, ali naša tuga, naša stvar - kratko je tada priznala Olja.

Međutim, Olja kaže da je od nesrećnog događaja, kada je u saobraćajnoj nesreći poginuo njen muž, a Dunjin otac, još više nastrojena ćerki.

- Ja sam joj i otac i majka. Moraću da vodim i muške razgovore sa njenim momcima - kaže popularna voditeljka kojoj se život nakon svega mnogo promenio.

- Otkriješ koliko je tvoj dotadašnji život bio idealan, ma koliko mu mana nalazio. Počinješ da ceniš svaki dan i svaki čas proveden uz porodicu i najbliže. Kao da je poslednji - objasnilo je svojevremeno poznato TV lice.

Olivera je ovog jutra iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram novim fotografijama sa Jahorine, na kojima pozira sa naslednicom Dunjom.

- Ovo je godina u kojoj smo naučile da se zagledamo u sve što imamo i da zaboravimo ono što nemamo, a želele bismo - istakla je uz sliku poznata voditeljka RTS-a.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.