Umalo tuča: Delije vređale Gastoza na Rajku Mitiću: Kako se je*e Zorica?
Foto: Filip Plavčić, Espreso ilustracija

Brutalno ga vređali

Umalo tuča: Delije vređale Gastoza na Rajku Mitiću: Kako se je*e Zorica?

Gastozu su dobacivali razne vulgarnosti, uglavnom ponižavali njegovu izabranicu, Zoricu Dukić, ali on nije dozvolio da mu ova neprijatnost pokvari užitak
Objavljeno:

Nastavili su da ga provociraju i vređaju, pa je u jednom momentu Nenad hteo i fizički da se obračuna sa njima, ali je rešio da iskulira celu situaciju i uživa u utakmici - otkriva izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da je gledaocima bilo baš neprijatno.

foto: Filip Plavčić

Pozvali smo pobednika treće sezone rijalitija "Parovi" kako bismo proverili istinitost ovog događaja, a on nam je sve potvrdio.

- Ne bih da pričam o tome. Upravo sam izašao sa jednog sastanka, radim na nekom projektu, ali još uvek sve držim u tajnosti. Takođe, spremam svoju samostalnu pesmu i duet sa velikom zvezdom domaće muzike. Lepo mi je u spoljnom svetu, ljudi mi prilaze, podržavaju me i vole, ali desi se nekad i takva neka situacija - poručio nam je Gastoz i otkrio kako će sa Dukićevom proslaviti godišnjicu veze narednog meseca:

foto: Stefan Jokić

- Vodiću Zoricu na more, na jednu lepu destinaciju, daleko od Srbije. Tamo ću joj prirediti jedno iznenađenje, ali ne bih da otkrivam o čemu je reč - završava glavni rijaliti zavodnik.

(Espreso.co.rs/ Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.