ANA BEKUTA JE UPOZNALA MRKU DOK JE BIO OŽENJEN! Dao joj je BAKŠIŠ, a onda mu je poručila da skine burmu!
Foto: Printscreen

AU!

ANA BEKUTA JE UPOZNALA MRKU DOK JE BIO OŽENJEN! Dao joj je BAKŠIŠ, a onda mu je poručila da skine burmu!

- Na zabavi posle Šabanovog koncerta Ani sam naručio jednu pesmu i dao joj bakšiš, a ona mi poručila da skinem burmu, izjavio je Mrka.

Objavljeno:

Pevačica Ana Bekuta i političar Milutin Mrkonjić već skoro čitavu deceniju žive u skladnom braku, a sada je on otkrio da ga je njegov nekadašnji prijatelj Šaban Šaulić upoznao sa, kako kaže, ženom njegovog života.

"Kada sam ugledao Anu na Šabanovom koncertu, nisam znao ko je ona. Pre toga sam upoznao mnoge njene koleginice poput Cece, Snežane Đurišić, Lepe Brene, takav mi je posao, stalno smo se mi političari sretali sa pevačkim zvezdama, ali ja sa njom nisam. Ona je bila u našoj blizini, a ja sam upitao Šabana jedino da li peva ,,Zlatiborske zore“, inače zaista nisam znao ko je ona", rekao je Mrka i dodao:

Ana Bekuta
foto: Printscreen

"Na zabavi posle Šabanovog koncerta Ani sam naručio jednu pesmu i dao joj bakšiš, a ona mi poručila da skinem burmu. Odgovorio sam joj ,,skinuću ako mi vratiš pare“, što ona, naravno, nije uradila. Tome se svi slatko smejemo i dan danas", ispričao je Mrkonjić u emisiji ,,Šok tok“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.