POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA NAŠE PEVAČICE! Imala je bogatu karijeru, a onda je nesreća zakucala na vrata!
Foto: Printscreeen Youtube, Anica Milenkovic

luče iz kasidola

POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA NAŠE PEVAČICE! Imala je bogatu karijeru, a onda je nesreća zakucala na vrata!

Filip je rođen bez sluha, zbog čega je morao da prođe komplikovan proces, koji je dao rezultate.

Objavljeno:

Kada se sa samo 13 godina pojavila na muzičkoj sceni sa pesmom „Na lančiću ime tvoje“, Anica Milenković je brzo osvojila publiku i stekla veliku popularnost širom bivše Jugoslavije.

Anica Milenković rođena je 1978. godine u Kasidolu kod Požarevca. Oduvek se smatrala neželjenim detetom, pošto je njen otac, nakon dve ćerke, Vesne i Zlatke, želeo muško dete. Tokom trudnoće su ga čak i doktori lagali da njegova supruga nosi muško dete, a ne žensko. Po prvi put se na sceni pojavljuje 1991. godine sa albumom “Mlade godine mogu sve” koji je objavila u saradnji sa Južnim vetrom sa samo 13 godina.

Anica Milenkovic
foto: Printscreen

Mnogi su tada verovali da ništa neće uspeti da poremeti njen put ka uspehu, ali nije bilo tako. Snove talentovane devojčice najpre je prekinuo razvod roditelja, posle čega je Anica napravila dužu pauzu. Po povratku na estradu, snimila je nekoliko uspešnih ploča. Taman kada je ponovo uspela da vrati popularnost u životu joj se opet dešavaju preokreti. Naprasno je donela odluku da ode na kraći period u Ameriku, iz koje se do danas nije vratila.

- Na moju odluku da ostanem u Americi najviše je uticalo to što je moj sin Filip (8) rođen bez sluha. U vreme kada sam razmišljala da dođem u Srbiju, postojala je lista čekanja za ugradnju implantata i ceo proces je bio veoma dug, što ovde to nije slučaj. Kao roditelj sam želela da se Filip što pre operiše i počne da napreduje. Filip je sada dobro. Govori, sluša, čak se i svađa. Svaki roditelj koji ima dete sa bilo kojim invaliditetom dobro zna koliko je to bolno, teško, treba se boriti i ne odustajati čak i onda kada se napredak ne vidi - kaže Milenkovićka, koja sama odgaja decu koju je rodila u dva braka.

Anica Milenković
foto: Printscreen Instagram

Pevačica kaže da se nije mnogo promenila kao osoba.

- Ovo dete u meni još je živo. Znam da mnoge buni moja odluka o preseljenju u Ameriku, ali meni je bilo važnije da mi dete napreduje, da se posvetim njemu i ćerki Barbari (10) - završava Anica.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.