VELIKA TRAGEDIJA! Poznata manekenka SLETELA SA LITICE i na mestu ostala mrtva: Bila pod dejstvom DROGE I ALKOHOLA!
Foto: Printscreen / Instagram

šok!

VELIKA TRAGEDIJA! Poznata manekenka SLETELA SA LITICE i na mestu ostala mrtva: Bila pod dejstvom DROGE I ALKOHOLA!

Poznata manekenka i model Madalin Dejvis (21) nastradala je pokušavajući da se nagne preko litice, kako bi napravila savršen selfi.

Objavljeno:

Manekenka je stradala nakon što se okliznula na "selfi mestu" na plaži Bondi. Prilikom pada je pretrpela ogromne povrede, te je na mestu i umrla kako prenose mediji.

Naknadnom istragom se ustanovilo je da je u organizmu imala velike količine alkohola, MDMA, kokaina i ketamina.

Ona je navodno uzimala supstance na zabavi pre nego što je grupa od njih osmoro odlučila da ode na posebno mesto da posmatra izlazak sunca na "selfi mestu" na plaži Bondi.

Prema izjavama svedoka, grupa se popela preko ograde da bi pristupila mestu, a zatim je krenula niz obalu litice.

lekar koji je konstatovao smrt Gordon Klov rekao je da su joj droga i alkohol "narušili donošenje odluka, ravnotežu i koordinaciju".

U jednom trenutku se samo čulo:

- Ona je pala. Nema je. Ona je pala."

Hitne službe pronašle su "belu japanku na ivici litice i mnogo limenki piva" , opisujući pad kao "ekstreman". Zatim su pronašli njeno telo.

Njena porodica je Madalin opisala kao "veoma zdravu, volela je da se druži sa prijateljima" i bila je "veoma dobra devojka".

Prema njihovim rečima, ona nije bila neko ko voli da pije alkohol, ali izjava njenog prijatelja pročitana na sudu kaže da je volela da se „"malo opusti tokom izlaska" i da se navodno ranije drogirala.

Sud je slučaj proglasio kao nesrećni slučaj.

- Ovo je velika trauma i tragedija života mlade osobe koju su prekinuli alkohol i ilegalne droge. Ova nesreća se desila na lokalnom mestu na kojem ljudi uživaju, nažalost, to nije prva smrt na tom području i nažalost neće biti ni poslednja - izjavio je doktor koji je pokušao da ikaže pomoć nesrećnoj devojci.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.