KANTAUTORKI NUDE 3000 EVRA ZA JEDNU NOĆ! Šalju joj erotske poruke a ona PRETI: Objaviću vam imena da vam žene vide!
Foto: Printscreen/Instagram/kayluhskolors

wow!

KANTAUTORKI NUDE 3000 EVRA ZA JEDNU NOĆ! Šalju joj erotske poruke a ona PRETI: Objaviću vam imena da vam žene vide!

Kantautorki je 'preko glave' nemoralnih ponuda koje joj stižu u inbox. Odlučila je kako će javno objavljivati profile muškaraca koji joj se javljaju. Sada je to počela praktikovati i objavila je jednoga od njih na 'storiju

Objavljeno:

Kantautorka Aleks Ognjena (37) iz Zagreba svojim izgledom pleni pažnju gde god da se pojavi. Na društvenim mrežama zbog toga je često na 'meti' muškaraca koji joj šalju poruke u inbox. Zovu je na piće, nude veze i brakove, ali ima i onih koji joj postavljaju nezgodna pitanja koja se Aleks ne sviđaju.

Jedan od muškaraca na Instagramu joj je poslao poruku i pitao je treba li sponzora sa strane. Pristojno mu je odgovorila kako sponzora nikada nije tražila niti ga treba. A potom je sa svojim pratiteljima podelila poruke jednog od obožavatelja koji joj je ponudio novac za seks.

- Dam ti 3000 eura za seks na jednu noć - napisao je. Ognjena mu je 'odbrusila' i napisala mu kako će ga blokirati na društvenoj mreži i dodala kako ubuduće objavljuje imena korisnika koji joj se tako javljaju da vide njihove žene.

A sada je Ognjena zaista to počela raditi. Na Instagram 'storiju' javno je objavila poruku koju joj je poslao jedan od obožavatelja.

- Hej, može seks? - pitao je, a Ognjena je odgovorila: 'Može blok'.

- Počinjemo. Evo dame, ako se nekome ovaj primerak lignje nabacuje, ili ne daj Bože da je u vezi s nekom, da znate - napisala je i otkrila s kojeg profila je poruka stigla. I dalje će objavljivati imena onih koji joj šalju poruke ovakvog tipa.

Zabava, Zvezda, Aleks Ognjena
foto: Printscreen

Podsetimo, Aleks se javno oglasila na društvenoj mreži kada joj je prekipelo i ovakvih joj je poruka 'preko glave'.

- Ne tražim sponzora. Ceo život se sama finansiram i ne bih pristala na nikakve nemoralne ponude taman i da sam hleba gladna. Nisam pristala kada mi je bilo najteže, neću niti danas. Od sada ovakve ponude idu direktno na 'blok', bez iznimke. Ako vas fizičkim izgledom podsećam na neke koje su sponzoruše, to je isključivo zato što se meni sviđa kako izgledam, a ne da 'uhvatim' nekoga' - zaključila je Aleks.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.