LIDIJA VUKIĆEVIĆ JE PODIGLA DVA USPEŠNA MUŠKARCA, NA KOJE JE PONOSNA! Evo koji je njen tajni recept za vaspitavanje
Foto: Nebojša Mandić

MAMA SINOVA

LIDIJA VUKIĆEVIĆ JE PODIGLA DVA USPEŠNA MUŠKARCA, NA KOJE JE PONOSNA! Evo koji je njen tajni recept za vaspitavanje

Glumica je sada za medije otkrila kako je vaspitala svoje sinove, koji su izrasli u vredne i veoma uspešne momke

Objavljeno:

Naša poznata i prelepa glumica Lidija Vukićević majka je dvoje dece, sinova Andreja i Davida.

Glumica je sada za medije otkrila kako je vaspitala svoje sinove, koji su izrasli u vredne i veoma uspešne momke. Lidija je posavetovala sve majke koje imaju mušku decu, kako bi ih trebalo odgajati.

Lidija Vukićević
foto: Printscreen Instagram

“Muškoj deci majka ne sme da bude neko ko se nameće, zato što po prirodi i toj biologiji muškarca, oni ne vole da im se popuje, pogotovo ne žena. Muškarce treba pustiti, ne možete da im čvonjkate svaki dan. To se odnosi i na muža i na mušku decu. Govorim o muškoj deci, jer mušku decu imam. Ja sam uvek bila prisutna u njihovom životu, a oni od toga znaju 20 posto. Uspela sam da izvučem iz njih sve što je bilo krucijalno za njihovo odrastanje. Kažem im, ja sam tu, gledam film, ako treba neki razgovor – tu sam. Oni kažu “Ne, ne, ne treba”. Da bi, posle pola sata sišli i počeli onako, tek, nešto da pričaju, i ja isto onako, tek, da se uključim… Na kraju, ostali smo do šest sati ujutru ne možda o toj devojci, nego uopšteno o ženama.”

“Nikada nisam govorila mojoj deci “ta devojka ti je ovakva i onakva”. Ne! Pričala sam uopšteno o ženama, pošto znam da pričam o ženama i znam šta vole i šta ne vole. U principu, globalno, da im se predoči. Prvu stvar koju sam ih naučila, već su krenuli sa nekim devojkama, i to mi je jako bilo važno – sa devojkom ako budeš i za jednu noć, da li si je u diskoteci našao, da li ovde ili onde, ima da je odvezeš kući i da joj platiš taksi. Ne možeš da je ostaviš posle toga. I ona je nečije dete. Uvek sam ih učila da ne budu egoisti, oni muškarci “ja sam ovo, ono”. Ne. Koliko sam ja roditelj, toliko je i neko drugi roditelj. Poštujem svoju decu, ali poštujem i tuđu. Svaka majka najviše voli svoje dete, ali ne treba biti bolestan i voleti samo svoju decu, a ne razumeti drugu decu. Ja sam uvek znala da razumem te njihove drugarice, zaljubljene devojčice… Ona ima pravo da se zaljubi, zašto te nervira? Ti ne moraš da budeš sa njom, ali uvek sam ih učila – budite takvi muškarci da vas sve žene vole, zbog manira, zbog gesta, neka vas pamte po dobru, po tome što ste frajeri, pravi muškarci, zaštitnici.”

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.