ZA STAN NA VRAČARU ISKEŠIRALA 90.000 EVRA! Katarina Grujić kupila ozbiljnu gajbu, evo šta planira!
Foto: Espreso / Lazar Stanušić

KUPUJE NEKRETNINE

ZA STAN NA VRAČARU ISKEŠIRALA 90.000 EVRA! Katarina Grujić kupila ozbiljnu gajbu, evo šta planira!

Katarina Grujić potiče iz imućne porodice, međutim, sada kada skoro 10 meseci ne nastupa, ona je odlučila da pokrene novi biznis

Objavljeno:

Poznato je da pevačica Katarina Grujić potiče iz imućne porodice, međutim, sada kada skoro 10 meseci ne nastupa, ona je odlučila da pokrene novi biznis.

Naime, kako pišu domaći mediji, ona je kupila garsonjeru u Beogradu koju planira da izdaje, a za nju je iskeširala 90.000 evra!

katarina Grujić
foto: Printscreen Instagram

Kako navode domaći mediji, pevačica je u dogovoru sa roditeljima, koji su je nedavno stambeno obezbedili, rešila da kupi još jednu nekretninu, ali u njoj ne planira da živi, već namerava da je izdaje.

- Kaća je od roditelja za rođendan dobila stan u centru Beograda, koji su platili 225.000 evra, a na njenu inicijativu su sada rešili da pazare i garsonjeru za rentiranje. Kaći je palo na pamet da je izdaje za dobru kiriju i svesna je da je ulaganje u nekretnine uvek dobra investicija. Sa roditeljima je razgovarala, pa su se dogovorili da daju po pola novca. Oni prvo nisu bili za to jer smatraju da treba da se prištedi u vreme krize, ali je Kaća bila uporna. Uvek zna da istera svoje - priča izvor blizak pevačici.

katarina grujić, Marko Gobeljić
foto: Printscreen Instagram

Garsonjera se navodno nalazi na Vračaru, nedaleko od Hrama Svetog Save.

- Kaća je sa roditeljima i dečkom Markom Gobeljićem na nekoliko lokacija u ovom naselju razgledala nekretnine. Htela je da to isključivo bude novogradnja, a na kraju je odlučila da pazari nekretninu najbliže hramu. Cena kvadrata je malo veća od 2.500 evra, a garsonjera ima 35 kvadrata. Kako je u pitanju novogradnja, stan je skoro kompletno završen, pa je pevačica već krenula da kupuje nameštaj i da dekoriše enterijer. Radnici su već doneli deo nameštaja za dnevni boravak, dok će ostatak stići tek kada se sve okreči i sredi - zaključuje izvor.

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.