JOVANA JEREMIĆ POD STRESOM ZBOG OVOGA! Brutalno iskrena o porodici, muškarcima i karijeri!
Foto: Printscreen Youtube

ONA JE PRESTIŽ

JOVANA JEREMIĆ POD STRESOM ZBOG OVOGA! Brutalno iskrena o porodici, muškarcima i karijeri!

Mnogi ne znaju da je voditeljka rođena u Ljigu, a danas živi u Beogradu

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić, otvoreno je progovorila o životu, braku i karijeri. Mnogi ne znaju da je voditeljka rođena u Ljigu, a danas živi u Beogradu.

Ipak, danas kaže da Beograd ne bi menjala za život u drugom gradu.

– Nikada ne bih mogla da zamislim život u nekom drugom gradu, osim u Beogradu. Prosto Beograd je moj grad, Beograd je grad izlečenja, grad za sve ljude koji su drugačiji, koji ne žele da se uklope u neke okvire društva koje mu mala sredina nameće.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Jovana kaže da joj je nedavni peh u jutarnjem programu zapravo povećao popularnost.

- O anegdotama možda je najjača ova o Stafordu kada sam na dan upokojenja patrijarha pogrešno pročitala jednu reč i nakon toga postala najveća kraljica i zvezda svih društvenih mreža, neželjeno naravno, i to mi je donelo veliku popularnost koju sam ja kasnije pretočila u moju korist jer mi je "Jutro" trenutno juče bilo najgledanije u Srbiji - kaže voditeljka.

Najviše je ponosna na svoju ćerku i svoj profesionalni uspeh, koji je zasnovan na vrednom radu.

Parovi, Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- Moj najveći uspeh životni jeste to, možda ćeš misliti da ću da kažem da je to Lea, svakako da jeste moja ćerka, ali pored nje, moj najveći životni uspeh je što nisam izgubila samu sebe u ovom poslu kojim se bavim, gde viđam oko sebe mnoge svoje koleginice i ljude, javne ličnosti koje jednostavno izgube sebe kad polete. Moj uspeh je što nikad nisam poletela i što sam ostala čvrsto nogama na zemlji i kada sam imala sve mogućnosti da poletim – ja to nisam uradila. Čini mi se da što sam uspešnija – sve sam moćnija. Što se tiče mog profesionalnog najvećeg uspeha to je što sam napravila najgledanije “Jutro” u Srbiji - kaže voditeljka.

- Takođe, moj treći životni uspeh je što ni od koga ne zavisim, ni od jednog muškarca finansijski nisam zavislia i nikad neću do kraja života, jer zastupam tezu da žena mora da bude samostalna, da su muškarci promenljiva kategorija i da mi, žene, treba da biramo muškarce sa kojima ćemo da budemo, ne da oni biraju nas. I to što sam, slobodno mogu reći, institucija za sebe. Jovana Jeremić ne zavisi ni od koga i nikada neće zavisiti ni od koga kada su ljubavni odnosi u pitanju i prestiž je biti sa Jovanom Jeremić u svakom smislu - kaže voditeljka.

Ova godina bila je teška i puna izazova za sve ljude, a evo šta je Jovana poželela sebi u novoj.

Sebi bih poželela u 2021. godini da se manje sekiram oko posla i da se manje nerviram, da ne shvatam lično nikakve stvari koje mi se događaju jer previše emotivno doživljavam sve što mi se događa na poslu, prvo propustim kroz srce, pa kroz glavu. Obećala sam sebi da više vremena neću posvećivati poslu već svojoj porodici i pre svega – sebi - otkrila je voditeljka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.