GRMI, PUCA, SEVA! Slavica Ćukteraš nikad PROVOKATIVNIJA! Izgleda da joj OVAKVE fotke i POZE najviše odgovaraju!
Foto: Printscreen

hit

GRMI, PUCA, SEVA! Slavica Ćukteraš nikad PROVOKATIVNIJA! Izgleda da joj OVAKVE fotke i POZE najviše odgovaraju!

Pevačica Slavica Ćukteraš kaže da je srećna i zadovoljna, te da je to formula zašto sija i obećava da će jaču polovinu pokazati kada bude bila spemna.

Objavljeno:

- Ne može da se ne podvuče neko pitanje o mom privatnom životu, a znate da ja o tome nikad ne pričam (smeh). Ja sam emotivno ispunjena žena - imam ćerku koju volim najviše na svetu, porodicu, prijatelje i prema njima osećam veliku ljubav koja mi je uzvraćena. Emotivni plan ne mora da se odnosi samo na partnera i ne moramo da budemo definisani kroz to. Ali, ne sumnjam da ćete saznati kada budem imala nekog pored sebe, a možda i imam, samo ga dobro krijem - kaže Slavica, koja dodaje da je srećna žena i da zbog toga emituje dobru energiju.

- Kad je žena srećna i zadovoljna svojim životom, onda uvek sija. Šalu na stranu, mada se ne šalim, znate da sam ja neko ko se fizički ne menja, a valjda je ona izreka da žena što je zrelija, ona bolje izgleda. Trudim se da vodim računa o tome šta jedem, mada nisam neko ko sebi brani bilo šta, treniram koliko mogu, a i imam malo dete, tako da sam uvek fizički aktivna – govori pevačica i usput se osvrće na to što su joj fotografije na Instagram profilu sve više provokativne.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.