ODREKLA SE MUZIKE, A SADA VODI NORMALAN ŽIVOT! Nećete verovati kakve nezgodne situacije Viktorija ima u prevozu!
Foto: Printscreen/Pink

au!

ODREKLA SE MUZIKE, A SADA VODI NORMALAN ŽIVOT! Nećete verovati kakve nezgodne situacije Viktorija ima u prevozu!

Snežana Mišković, poznatija pod umetničkim imenom Viktorija, jedna je od najpopularnijih rokerki u našoj zemlji, pa i regionu.

Objavljeno:

Rođena je 19. decembra 1958. godine u opštini Vučitrn i danas proslavlja 62. rođendan. Osim što je rođena na Nikoljdan, Viktoriji je danas i devojačka slava i, iako već neko vreme živi sasvim normalno, opušteno i ne daje intervjue, napravila je izuzetak pa sa uživanjem porazgovarala za 24sedam. Ovaj dan, inače, provodi sa roditeljima, a kako otkriva – jedva čeka da prođe sve, aludirajući na koronavirus.

Viktorija
foto: Printscreen Youtube

– Evo me na slavi kod roditelja. Vodim sasvim normalan život. Čekam da moja ćerka (Tara) završi četvrtu godinu studija i da onda idem u penziju – rekla je Viktorija za "24 sedam"i otkrila zašto se pozdravila sa muzikom:

– Stavila sam tačku na svoj opus kada sam shvatila da ljudi ne znaju ko je ,,Bjelo dugme” i tako dalje. Ko bi danas slušao to što ja radim? Trebalo je ranije da shvatim, dok sam bila mlađa – kaže ona, sada potpuno ravnodušno govoreći o muzici, dodajući da se ,,ježi kada vidi da neko zna svaku reč pesme nekog levog pevača”.

Na pitanje da li to znači da je trebalo da se posveti karijeri ,,preko grane”, kaže:

– Kad nisam otišla sa 16 godina… Jednostavno, groteskno mi je da pevam samo ,,Barakudu”. Meni treba i velika kondicija za takve nastupe, nije to kao danas. Imam diskus herniju već 25 godina kao posledicu. Koliko je puta ,,Aerosmit” polomio nogu, pa se Princ povredio… Moja muzika je bila i fizički teška. Uopšte ne pevam više, ne puštam glas – tvrdi Viktorija i dodaje da to znači da ne peva ni u kućnoj varijanti.

Zatim, čuvena rokerka ispričala je i jednu anegdotu za pomenuti portal, s obzirom na to da se vozi gradskim prevozom.

– Uđem u prevoz, a moja mama pita zašto mi niko nije ustao od mlađih… – kaže ona, a na pitanje da li je prepoznaju na ulici odgovara da se trudi da do toga i ne dođe.

– Ma, ne. Maskiram se skroz. Ako me neko i prepozna, ja kažem da je pogrešio – opušteno priča Viktorija.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.