POZNATI PEVAČ BIO ZET SLOBI MILOŠEVIĆU! Izneo INTIMNE detalje veze sa Marijom i koliko je ona bila MOĆNA!
Foto: AP

AU!

POZNATI PEVAČ BIO ZET SLOBI MILOŠEVIĆU! Izneo INTIMNE detalje veze sa Marijom i koliko je ona bila MOĆNA!

Ivan Gavrilović pred ulazak u "Zadrugu 3" istakao je kako u rijalitiju neće iznositi detalje osmomesečne veze sa ćerkom nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, Marijom, a tu reč svakako je i održao. Međutim, pre nego što je zakoračio u Belu kuću, i te kako je imao šta da kaže.

Objavljeno:

Ove veze pevač se dobro seća, iako to nije bilo baš skoro. On je napomenuo da su brojne lepe trenutke proveli zajedno, ali i iznenađujuće, na koje ni sam nije računao.

"Ja sam bio 'mister prezident' i to dobrano jedno osam meseci. Maki (Marija Milošević) ja smo vodili celu zemlju (smeh) radili smo šta nam se hoće", počeo je on, a onda pokušao da se seti najluđe stvari koje su uradili jedno za drugo.

Ivan Gavrilović
foto: Printscreen

"Pa nemam pojma. Jednom je trebalo da idem da pevam za Novu godinu za neku abnormlanu cifru, lupam 15, 20 hiljada i, ona je rekla: 'Slušaj ovako, ostaćeš ovde sa mnom, ja ću ti dati pare, pa ćemo da budemo...", naglo je prekinuo sa pričom on, jer se setio nečega još luđeg: "Ima luđa stvar! Onda sam tek bio svestan šta se tu dešavalo. Kaže - hajde da izađemo. Bio je džez klub tu u Majke Jevrosime. Ja vidim nema nikoga. Niko ne dolazi. Meni sve to čudno... Ja kažem: 'Marija, što nema nikoga? Kaže: 'Dušo, ovo je naše veče' i tako.... Ono, ceo klub prazan! Nama lepo, mi vino, živeli... To mi je bilo najluđe iznenađenje što se nje tiče", ispričao je Ivan, koji je svoju dragu vodio i svojoj kući.

Ivan Gavrilović, Marija Milošević
foto: Printscreen

"Kako ne. Ona je super lik. Tu nema mnogo priče. To je druga stvar što nisam ni ja bio svestan, a ni ona, u šta smo se uvalili. Imalo sam love koliko hoću, sticajem okolnosti držao televiziju, radio, bilo je okej. Posle kad sam video da to ide u neku drugu stranu, onda sam osećao neke posledice i to ne baš male. Bila je baš trauma jedna ogromna. Hvala Bogu sve je prošlo i ćao", zaključio je Gavrilović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.