ĆERKA GOCE TRŽAN NEMA NIKAKAV KONTAKT SA BIOLOŠKIM OCEM, ali joj je ON nadomestio SVE! Lena ISKRENO o RAŠI!
Foto: Screenshot Youtube

hit

ĆERKA GOCE TRŽAN NEMA NIKAKAV KONTAKT SA BIOLOŠKIM OCEM, ali joj je ON nadomestio SVE! Lena ISKRENO o RAŠI!

Ćerka Goce Tržan, Lena, koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem, otkrila je kakav je njen odnos sa pevačicinim partnerom Radomirom Rašom Novakovićem.

Objavljeno:

Lena je priznala da joj je Raša kao pravi roditelj.

"Nemam neki osećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno", rekla je Lena u emisiji "Moj savršeni brak", pa dodala:

Goca Tržan, Raša Novaković
foto: Printscreen Instagram

"U nekim stvarima je možda i prestrog, ali u većini je ovako super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, ali možda nekad i pretera, ali kapira. Ne smaraju oni mene uvek u svakom trenutku, ja volim da provodim vreme sa njima i kao svaka normalna porodica smo."

Goca Tržan
foto: Printscreen

Podsetimo, Goca je u nedavnom intervjuu istakla kako njen suprug Raša Novaković doživljava Lenu kao svoju ćerku, kao i da Lena nikada ne pita za oca.

"Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem. Zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju sa njim", kazala je Goca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.