VESNA DEDIĆ JE UGOSTILA MNOGE ZVEZDE, SAMO NIJE DIVU: Karleuša joj NIKADA NIJE BILA GOST, FRAPIRAĆETE SE ZAŠTO!
Foto: Printscreen

NIJE JE HTELA

VESNA DEDIĆ JE UGOSTILA MNOGE ZVEZDE, SAMO NIJE DIVU: Karleuša joj NIKADA NIJE BILA GOST, FRAPIRAĆETE SE ZAŠTO!

Dedićeva je tokom rada na tok-šou emisiji ugostila preko 600 značajnih imena iz oblasti umetnosti, sporta, medicine i drugih javnih poslova

Objavljeno:

Emisija "Balkanskom ulicom", autokre i voditeljke Vesne Dedić, emitovala se na RTS-u skoro 18 godina, a zatim je popularni TV format prebačen na drugu televiziju.

Dedićeva je tokom rada na tok-šou emisiji ugostila preko 600 značajnih imena iz oblasti umetnosti, sporta, medicine i drugih javnih poslova. Međutim, iako su mnogi bili i više puta Vesnini sagovornici, autorka i voditeljka nikada nije pozvala jednu od najpopularnijih srpskih pevačica – Jelenu Karleušu.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Prva tv

Na pitanje domaćih medija kako se dogodio ovaj "porpust" Vesna Dedić je imala spreman odgovor:

- Jelenu Karleušu još nisam zvala da gostuje u mojoj emisiji. Mlada je, treba joj još jedan album i onda ću je pozvati. Trenutno imam spisak od 100 gostiju koje bih želela da ugostim, a planiram da snimam još deset godina, koliko mi treba do penzije – izjavilo je poznato TV lice.

Komentar autorke i voditeljke emisije "Balkanskom ulicom" izazvao je ljutitu rekciju Jelene Karleuše.

- Ne znam ko je ona i koju emisiju vodi. Šta da objašnjavam posle četvrt veka karijere, koja ide izvan okvira Balkana, jednu takvu bezobraznu izjavu. Njene kolege iz stranih medija vrlo dobro znaju ko sam ja i vrlo sam velika, i porasla, i vrlo poznata da mogu da budem u najgledanijim svetskim šou programima. Možda jednog dana budem gost i kod nje, ako budem čula ko je ona – uzvratila je pevačica.

Vesna Dedić
foto: Printscreen

Međutim, priča se nije završila na ovome, a Vesna je ne želeći da čitavu situaciju pretvori u medijski rat izjavila:

- Jelena Karleuša je jedna uvažena javna ličnost, čujem da je poznata i u Turskoj. Vrlo je uticajna na društvenim mrežama i ja njeno delo veoma poštujem. A s druge strane, ja kao autor "Balkanske ulice", imam prava da zovem ne one koji su najpopularniji u ovom trenutku (iako ponekad zovemo i takve), već prosto, to je pravo svakog autora. Ja nisam samo urednik i voditelj, ja sam autor. I autor ima prava da odredi koja to osoba u tom trenutku može da kaže nešto iskreno, emotivno, što bi značilo mom krugu gledalaca – zaključila je Dedićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.