SUKOB STAR DVE DECENIJE! Zlata otkrila RAZLOG ĆUTNJE sa Đurišićkom: Dogodilo se nešto jako RUŽNO, mora da se zna!
Foto: Dragan Kadić

NIKAD IZVINI

SUKOB STAR DVE DECENIJE! Zlata otkrila RAZLOG ĆUTNJE sa Đurišićkom: Dogodilo se nešto jako RUŽNO, mora da se zna!

Petrovićeva sada otkriva da njih dve nisu u dobrim odnosima već duže vreme, ali da ona Snežani nikada nije zamerila na lošem ponašanju

Objavljeno:

Zlata Petrović nedavno je optužila koleginicu Snežanu Đurišić da minira njenu bratanicu u takmičenju "Zvezde granda" zbog ličnog animoziteta, te da se sada sveti Zlati preko dece za njihov sukob star dve decenije.

Petrovićeva sada otkriva da njih dve nisu u dobrim odnosima već duže vreme, ali da ona Snežani nikada nije zamerila na lošem ponašanju, sve do sada kada se nameračila na njenu bratanicu.

Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

Stavila sam tačku na tu situaciju budući da ne volim da se prepucavam javno. Za toliko decenija karijere prvi put sam pukla i ušla u javni sukob sa nekom koleginicom. Neka i Snežana bude čovek pa kaže da li grešim i da li sam je ikada prva uvredila ili joj nešto nažao učinila. Rekla sam istinu koja je dugo čekala da bude izgovorena. Među nama se pre dve decenije dogodilo nešto ružno o čemu nikada nisam govorila niti ću govoriti. Bilo je pitanje vremena kada ću i zbog čega pući. Ljudi smo od krvi i mesa, pa je sasvim normalno da nekome izgovorimo i ono što smo decenijama opraštali i bacali u kantu za smeće. Mi smo se oduvek prijatno javljale jedna drugoj na snimanjima iako je postojalo to nešto ružno u prošlosti. Zarad poštovanja i kolegijalnosti prećutiš, pustiš, tražiš opravdanja za druge, pa kad se skupi, nema boga da možeš da se suzdržiš - kaže Zlata, pa otkriva da se neće izviniti koleginici iako ne želi da budu u lošem odnosu.

Snežana Đurišić
foto: Ana Paunković

- Bog me je oslobodio te ružne osobine da se bavim tuđim životima. Uvek sam i njoj i svima želela samo sreću. Ne želim da budemo u ratu i da među nama vlada loša energija ili neka zla krv, pogotovo što sam ja ta koja oduvek traži opravdanja drugima. Sa mnom su uvek svi znali na čemu su. Kako kolege, tako i moji najbliži. Mnogo mi je lakše otkako sam Snežani i u lice rekla sve i oslobodila se ljutnje posle toliko godina. Kamen bi pukao posle 15-20 godina, a kamoli ja - priča pevačica.

Neću da se izvinjavam što sam rekla istinu koju je davno trebalo da čuje. Nema te koleginice koja može reći da sam joj pomislila, a kamoli uradila nešto loše. Ako nisam mogla da radim dobro, pohvalim i pomognem, odmogla i kudila nisam. Kada je neko transparentan poput mene, nema mesta ljutnji. Ukoliko mi je Snežana zamerila, to je njeno pravo. Nisam imala nameru da je uvredim, već u trenutku slabosti oslobodila ono što mi je ležalo na duši. Radilo se o detetu iz moje porodice, o mojoj krvi. Ko to ne razume, nema potrebe ni da mu ja objašnjavam. O Snežani više neću govoriti - zaključuje Zlata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.