MA KAKVE PEVAČICE, LALAT SMUVAO UBEDLJIVO NAJBOLJU RIBU U SRBIJI! Samo da je vidite!
Foto: Printscreen Youtube

opa

MA KAKVE PEVAČICE, LALAT SMUVAO UBEDLJIVO NAJBOLJU RIBU U SRBIJI! Samo da je vidite!

- Ćiribu-ćiriba, igra Voša kao Barsa - napisala je ova devojka na svom Instagramu uz fotografiju, koju je posle nekoliko minuta izbrisala

Objavljeno:

Izabranica trenera Vojvodine na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljube, ali ju je ubrzo uklonila, dok svom dečku na istoj mreži poručuje da je pravi gospodin

Trener fudbalskog kluba Vojvodina Nenad Lalatović je ponovo zauzet muškarac, saznaje Kurir. U prilog tome svedoči fotografija koju je izvesna Beba nedavno postavila na svoj Instagram stori, a na kojoj se jasno vidi kako strasno ljubi nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

Beba i Lalat
foto: Printscreen

- Ćiribu-ćiriba, igra Voša kao Barsa - napisala je ova devojka na svom Instagramu uz fotografiju, koju je posle nekoliko minuta izbrisala.

Da je bivši reprezentativac slab na devojke s nadimkom Beba, svedoči i to što je na konferenciji za medije uoči utakmice s Mačvom, koja je odigrana pre nekoliko nedelja, sve vreme pokušavao diskretno da baci pogled na bujne grudi portparolke svog kluba Bebe Kružević. Taj snimak s konferencije je postao hit na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.