HEPI DAO OTKAZ VODITELJKI ZBOG VEZE SA MLADENOM! A sada ćete čuti i NJIHOVU STRANU, evo šta su sve REKLI!
Foto: Printsxreen

au

HEPI DAO OTKAZ VODITELJKI ZBOG VEZE SA MLADENOM! A sada ćete čuti i NJIHOVU STRANU, evo šta su sve REKLI!

Ona se danas oglasila i ispričala kako je dobila otkaz, a mi smo poželeli da čujemo i drugu stranu, pa smo pozvali njenu jaču polovinu

Objavljeno:

Rijaliti učesnik Mladen Vuletić i voditeljka Kristina Iglendža otkrili su da su u vezi, što se nije svidelo čelnicima "Hepi" televizije, pa su Kristini dali otkaz.

Ona se danas oglasila i ispričala kako je dobila otkaz, a mediji su poželeli da čujemo i drugu stranu, pa smo pozvali njenu jaču polovinu.

Mladene, kako gledate na to što je Kristina zbog Vas dobila otkaz na Hepi televiziji?

- Krivo mi je, jer ona nije prekršila svoj ugovor. Ništa nije uradila, ali tamo duvaju neki drugi vetrovi i zbog toga se sve to izdešavalo. Oni su izgubili mnogo, a nju čeka mnogo boljih poslova.

Kako ste krili simpatije/emocije dok ste bili u rijalitiju, jer predpostavljamo da ih je bilo?

- Naravno da ih je bilo. Zaljubili smo se jedno u drugo na mestu gde je to zabranjeno. Gledali smo se kao klinci u osnovnoj školi i bilo nam je baš teško.

Da li se osećate odgovornim što je Kristina ostala bez posla i da li znate jesu li joj pravili velike probleme zbog Vas?

- Na neki način se osećam. Hepi televizija je uvek bila za ljubav, ne znam šta im se desilo sada. Mi ništa nismo tamo uradili, da bi prekršili naše ugovore. Više od pogleda nije bilo, ali ljubav se vidi čak i kad se gleda - rekao nam je Vuletić za kraj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.