JUČE JE BIO KRIZNI DAN ZA RADOŠA BAJIĆA, SVI ČEKAJU U STRAHU! Glumac se konačno OGLASIO, auh, OVO je rekao!
Foto: Dragana Udovičić

bitno!

JUČE JE BIO KRIZNI DAN ZA RADOŠA BAJIĆA, SVI ČEKAJU U STRAHU! Glumac se konačno OGLASIO, auh, OVO je rekao!

. Uprkos poštovanju preporuka struke i merama predostrožnosti koje sam sprovodio, podmukli i nezvani Covid gost se nije obazirao

Objavljeno:

Radoš Bajić (67) oglasio se nakon što je hospitalizovan zbog korona virusa, te je poslao poruku punu optimizma.

- Dragi moji, juče sam prošao deseti, krizni dan. Živ sam - napisao je poznati glumac i scenarista, pa dodao:

- Svetlo na izlazu iz korona tunela mi već obasjava lice. Primio sam preko 2.000 poruka podrške. Hvala svima, hvala mojoj divnoj porodici, hvala herojima, lekarima i medicinskim osoblju "B. Kose". Sve vas volim i pozdravljam. Vaš Radoš.

- Dragi prijatelji, u Srbiji se svakog dana potvrdi više hiljada zaraženih korona virusom koji hara svetom. Uprkos poštovanju preporuka struke i merama predostrožnosti koje sam sprovodio, podmukli i nezvani Covid gost se nije obazirao - i nije me mimoišao... Bio sam u izolaciji osam, a već šest dana sam u bolnici. Zadivljen sam borbom naših zdravstvenih radnika za zdravlje i život svakog čoveka i pacijenta... - naveo je prošle nedelje, pa dodao:

- Sve prijatelje, familiju, kolege, saradnike, poslovne partnere, medije i ljude koji prate moj rad obaveštavam da se osećam dobro i zahvaljujem im na brizi. U rukama sam stručnog medicinskog osoblja i vrhunskih lekara KBC Bežanijska Kosa - požrtvovanih i posvećenih svakom pacijentu. Njima beskrajno hvala, a vama pozdravi - do nekog lepšeg i veselijeg susreta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.