INVALID OPLJAČKAO DIDI! Jezive scene se odigrale usred Beograda!
Foto: printscreen

užas

INVALID OPLJAČKAO DIDI! Jezive scene se odigrale usred Beograda!

Povodom ovoga se oglasila i Didi koja je sve ovo i potvrdila

Objavljeno:

Pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej doživela je neprijatnu situaciju tokom jučerašnjeg dana na Vračaru kada ju je opljačkao slučajni prolaznik.

Snimak krađe zabeležile su njene sigurnosne kamere, a ono što je vrhunac svega jeste da je zapravo pljačkaš bio čovek sa štakama.

- Dijana je pošla do grada da završi neke poslove, i onda shvatila da je zaboravila torbu u kući. Vratila se po nju, a kesu koju je u tom momentu držala u ruci, okačila je na svoju ogradu. Računala je da će se za minut vratiti, te da će je ista sačekati, kao i mnogo puta pre - ispričao je izvor porodice Rokvić i dodao:

Didi Janković
foto: Printscreen

- Kada se vratila, videla je da kese više nema i ostala u šoku. Zbog toga je odlučila da vrati nadzorne kamere ispred svog doma i vidi šta se desilo. Kada je Dijana videla na kamerama čoveka srednjih godina koji se jedva kreće, ali bez blama i straha, prilazi kapiji i skida kesu, uzima je i odlazi, ostala je u šoku. U kesi su se nalazile neke njene majice, a svi znamo koliko ona skupu garderobu nosi - ispričao je izvor.

Povodom ovoga se oglasila i Didi koja je sve ovo i potvrdila.

- Tačno je da se taj nemili događaj desio. Ne znam šta bih vam rekla, osim da sam u šoku. Živimo u mirnom delu grada, naša kuća je pokrivena kamerama, i nikada se ništa slično nije desilo ni nama, ni našim komšijama - rekla je Didi i dodala da protiv nepoznatog muškarca neće pokretati krivični postupak, isključivo zbog toga što je u pitanju invalid.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.