POJAVILA SE U EMISIJI VIDNO SMRŠALA: Nadežda Biljić senka od žene, ZAPREPASTILA SVE!
Foto: Printscreen

TUŽNO!

POJAVILA SE U EMISIJI VIDNO SMRŠALA: Nadežda Biljić senka od žene, ZAPREPASTILA SVE!

Nadežda Biljić je u emisiji kod Ognjena Amidžića otvorila dušu pa progovorila Tominoj majki.

Objavljeno:

"Imam 48 kilograma. Imala sam 54 kilograma. Nije sve to zbog Tome, ja generalno kad sam pod stresom to mi se dešava", rekla je Nadežda pa dodala:

"Meni je žao što sam dovela sebe u situaciju da se spustim na taj nivo, ja sam iz normalne porodice. Ja sam naučena da sve što se dešava u životu da se deli sa roditeljima. Nikad nisam srela osobu kao što je Tomina mama. Ja ne mogu da shvatim, nije imala prava da se meša u neke stvari. Ako imamo problem Toma i ja imamo ga mi, a ne ona. Moja mama i tata su bili tu kad nam je bilo teško. Ne mislim da je normalno opravdavati javnu prevaru sina. Moj sin kad bi to urado ja bih ga našamarala i takve bi batine dobio da mu ne bi palo na pamet da to ponovo uradi", rekla je Nadežda, pa otkrila da joj sin Longo sada dobro.

zabava, estrada, nadežda biljić
foto: Printscreen

"Ja reagujem na to što je njegova majka izbacila moju poruku u novine. Ja sam doživela nervni slom, pao mi je šećer, ocu dam pala na ruke. Dete nema sondu više, sisa na flašicu. Ali sve se skupilo. U tom momentu gde je ona tu trebala da bude, kao član naše porodice, ona nije bila. Ja nju nisam odvajala od svoje porodice. Ona je vikala da ja nisam normalna. Onda je meni došlo preko glave pa sam joj napisala ne baš lepu poruku koju je ona poslala u novine. Ja sam ćutala dva meseca i rešila da progovorim šta radi ona i njen sin", rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.