VAŽI ZA NAJVEĆU ZAVODNICU, ALI MALO KO ZNA NJENU TUŽNU PRIČU! Hanka Paldum se RAZVELA, a sin joj završio u ZATVORU
Foto: Printscreen

šok!

VAŽI ZA NAJVEĆU ZAVODNICU, ALI MALO KO ZNA NJENU TUŽNU PRIČU! Hanka Paldum se RAZVELA, a sin joj završio u ZATVORU

Hanka Paldum je jedna od najpoznatijih pevačica iz Bosne i Hercegovine, a u mladosti je važila za jednu od najlepših devojaka u gradu, pa je imala mnogo udvarača.

Objavljeno:

Naime, Hanka je svoju karijeru započela sedamdesetih. Njena prva velika ljubav bio je Muradif Brkić Mufta za kog se udala 1976. godine. Sa svojim prvim mužem, Hanka je dobila najpre ćerku Minelu 1981. godine, a potom 1986. i sina Mirzu, a vrlo je teško podnela oba porođaja, te je na drugom čak i bila u stanju "kliničke smrti".

Kako je vreme prolazilo, Muradif je počeo češće da posećuje kafane, a ona je od njega odlučila da se razvede početkom devedesetih godina, te je sama odgajala malu decu i nastavila karijeru u ratom zahvaćenom Sarajevu. Nakon razvoda od Muradifa, Hanka Paldum je duže vreme bila u emotivnoj vezi sa Miladinom Živadinovićem, srpskim fudbalskim trenerom.

Sin joj je doživeo saobraćajku nakon koje je završio u zatvoru, a ona nije krila da joj je to jako teško palo.

"Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru", rekla je Hanka svojevremeno.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.