BILA UHAPŠENA, PRAVILA JE SKANDALE A SADA IZNELA IZJAVU KOJA ĆE VAS KOMIRATI! Da li ste spremni za IZJAVU DANA?
Foto: Aleksandra Čolić

ŠOK

BILA UHAPŠENA, PRAVILA JE SKANDALE A SADA IZNELA IZJAVU KOJA ĆE VAS KOMIRATI! Da li ste spremni za IZJAVU DANA?

Naime, pevačica se do sada nije ostvarila u ulozi majke, a kako je težak period iza nje, ne krije da mašta o lepim stvarima

Objavljeno:

Romana Panić progovorila je o roditeljstvu, pa priznala da bi jako volela da usvoji dete. Ona je otkrila svoju nežnu stranu, a mnogi su ovo sa oduševljenjem dočekali budući da je uveliko u petoj deceniji života, tačnije ima punih 45 godina.

Naime, pevačica se do sada nije ostvarila u ulozi majke, a kako je težak period iza nje, ne krije da mašta o lepim stvarima.

“Ja sam srčana osoba, veliki emotivac i empata, ima dosta ljudi koji su to iskoristili. Možda sam ja neko ko to vidi, ali volim da stavim ružičaste naočare”, započela je Romana, pa nastavila:

foto: pr8intscren

“Koštala me ta ljubav sa strancem. Želela sam da postanem mama tada, želim i danas, nije išlo tako lako, ne želim da odustanem. Nisam vuk samotnjak, volela bih da imam i tu stranu priče. Postoji nada da postanem mama. Razmišljala sam o tome i da usvojim dete, to je velika stvar i plemenito je”, rekla je Romana.

Pevačica već dugi niz godina ima dijabetes, ali naučila je da normalno živi sa tim:

“Dijabetes nije bolest, sa tim može da se živi normalno. Sve je u glavi, potrebno je mnogo snage. Imala sam simptome, počela sam da jedem mnogo, a gubila sam kilograme, mama je želela da proverim, i pokazao se veliki šećer. Regulišem svojom terapijom i ishranom. Ni na šta mi nije uticao dijabetes, tu sam specifična, nosim se sa tim, želja mi je da mladim ljudima dam još veću podršku” zaključila je Romana u “Premijeri”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.