KAMEN DA PUKNE! Sloba Radanović je OVU novu pesmu posvetio pokojnom ocu!
Foto: Aleksandar Stojanović

POSVEĆENO OCU

KAMEN DA PUKNE! Sloba Radanović je OVU novu pesmu posvetio pokojnom ocu!

Jedan od najpopularnijih pevača kod nas, Slobodan Radanović, najavio je novu pesmu Stari, a sudeći po rekcijama Radanović ima hit

Objavljeno:

Radanović je odlučio da obraduje svoju publiku koja ga se uželela

Jedan od najpopularnijih pevača kod nas, Slobodan Radanović, najavio je novu pesmu "Stari", a sudeći po rekcijama Radanović ima hit.

Iako muzičari ne nastupaju zbog pandemije korona virusa, Radanović je odlučio da obraduje svoju publiku koja ga se uželela, pa će im pokloniti pesmu "Stari" koju će na Jutjubu objaviti 15. decembra u 19 časova.

foto: Printscreen

Ova pesma ima posebno značenje za Radanovića, jer ju je posvetio pokojnom ocu Dušanu Radanoviću, a spot je snimljen u Dušanovom rodnom mestu.

Slobin otac preminuo je prošle godine 31. decembra, a Radanović nam je nedavno ispričao emotivnu i poučnu priču o svom ocu.

On je bio pošten čovek i uvek se setim njegove priče... Sa 16 godina se preselio iz sela u grad i sam je došao. Imao je patike, ali nije imao pertle na njima. Prošao je pijacom, video je na nekoj tezgi, žena je prodavala pertle. Ona se zapričala, a on, klinac od 16 godina, zgrabio je pertle kada ona nije gledala i pobegao - ispričao nam je Sloba tada i dodao:

foto: Printscreen

- Posle pola sata se vratio, jer nije mogao da izdrži, da je on nešto ukrao. Doneo je toj ženi pertle i rekao: "Izvinite, ja sam ukarao pertle, ali stvarno, ja ovo ne mogu". Žena je videla o čemu se radi i poklonila mu je pertle.

- Uvek mi to odzvanja u glavi, šta god da radiš treba raditi pošteno, pošteno Bog nagradi. Ne treba činiti nikome na štetu, ne treba uzdizati sebe time što ćeš spustilti neikog drugog. Mislim da je poštenje jedna od ključnih stvari za uspeh u životu - rekao je tada Radanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.