ŠOK DETALJI ISPLIVALI! AU! Drama oko Severininog RAZVODA! Igor želi da joj ODUZME OVO!
Foto: Printscreen Instagram

NIJE MU LAKO

ŠOK DETALJI ISPLIVALI! AU! Drama oko Severininog RAZVODA! Igor želi da joj ODUZME OVO!

Severina već neko vreme boravi u rodnoj Hrvatskoj, a na društvenim mrežama oboje već dugo ne objavljuju zajedničke slike, što je samo podgrejalo spekulacije o razvodu

Objavljeno: 19:06h

Već uveliko se šuška da pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor nisu u dobrim odnosima, tačnije da se razvode.

Severina već neko vreme boravi u rodnoj Hrvatskoj, a na društvenim mrežama oboje već dugo ne objavljuju zajedničke slike, što je samo podgrejalo spekulacije o razvodu.

Kako piše Scandal, Igor se navodno plaši da će Severina predati papire za razvod, pa je našao način da je spreči – tražiće joj polovinu celokupne imovine koju su stekli u braku!

foto: Printscreen Instagram

“Igor očajnički želi da sačuva brak, pa misli da će u tome uspeti ako zapreti Seve da će joj uzeti pola od svega što su stekli”, započinje izvor pomenutog lista i dodaje:

“Navešće da je za nju radio kao menadžer, te da i njemu pripadaju stanovi, automobil, kao i ušteđevina koju pevačica ima. On je zaista ugovarao njene nastupe i učestvovao je u izradi njenih nekoliko albuma, ali Seve s druge strane ne zna šta će. Baš je očajna i tužna, vezana je za Igora, ali činjenica je da s njima nije sve kako treba i da nikako ne mogu da nađu način da to reše. Ona se nada da će se vremenom sve smiriti, a Igor je pak nestrpljiv i zato mu se svašta mota po glavi. Međutim, tako samo može da oteža i sebi i njoj”, završava izvor za pomenuti tabloid.

foto: printscreen

Javnost u poslednje vreme mnogo spekuliše o razvodu poznatog para, a oni niti demantuju niti potvrđuju navode medija da se razvode.

Ostaje nam da vidimo kako će se dalje situacija odvijati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.