TUGA DO NEBA! TIKIN SIN ARSENIJE DRŽAO MAJKU DA NE PADNE: Skroz se slomila, ovo ledi KRV U ŽILAMA!
Foto: Maša Kostić

POTRESNO

TUGA DO NEBA! TIKIN SIN ARSENIJE DRŽAO MAJKU DA NE PADNE: Skroz se slomila, ovo ledi KRV U ŽILAMA!

Tika Arsić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu

Objavljeno: 17:24h

Glumac Tihomir Tika Arsić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. On je sahranjen uz pesmu "Tamo daleko", a na kovčegu je bila postavljena zastava Srbije.

Najmiliji oprostili su se od Arsića u suzama, a sin Arsenije sve vreme je pridržavao majku da ne padne.

Nakon održanog opela, glumac Lepomir Ivanović održao je kratki govor.

foto: Maša Kostić

- Razgovori našeg Tike i Uprave nacionalog teatra Narodnog pozorišta, da se vrati na scenu, na žalost, nisu ispunjeni. U ime Narodnog pozorište, Tikine kuće u kojoj je proveo radni vek, oprostiće se upravnica pozorišta, Ivana Vujić - najavio je glumac.

Dragi Tihomire, kakav divan dan. Blistav dan, kao 1981. kada si zaigrao Romea, princa. Kakav divan dan, 81 igrao si Solunca, predstavu koja je bila zabranjivana. Radili smo prvu vežbu na akademiji zajedno, radićemo i dalje Beskrajno smo ti zahvalni na ulogama. Bio si princ tokom svog života, postao si bolji, trudio si se. Bio si jedan beo, blistav mladić. Postao si bolji, to je najteži zadatak svih nas. Beskrajno sam ti zahvalna postojni prinče. Put ti je otvoren, o kakav divan dan. Čekaju te tvoje drage kolege, Ejdus, Nikolić, čekaju te uloge, čeka publika i ja te čekam - rekla je Vujovićka.

Tužna povorka, na čelu sa porodicom krenula je ka Tikinoj večnoj kući gde će biti sahranjen.

Tika će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, gde su se okupili brojni prijatelji, kolege i rodbina kako bi ga ispratili na večni počinak.

Opelo je održano u crkvi iznad u okviru groblja. Tikina udovica Jelena pojavila se sva u crnom, vidno utučena, a ona pored sanduka svog voljenog prima saučešće.

Potom je stigla i njegova druga supruga, pevačica Biljana Bilja Krstić, koja je takođe sva obučena u crno, a može se videti i da je slomljena zbog Tikine smrti.

Sa njom je došla i njihova zajednička ćerka Lenka koja je slomljena zbog očeve smrti. A u rukama je nosila belu ružu.

Bilja i Tihomir su bili u braku dugi niz godina, i imaju dve ćerke - Lenku i Milicu.

Glumac Tihomir Stanić došao je da isprati prijatelja i kolegu na večni počinak.

Podsetimo, Tika je iza sebe ostavio suprugu Jelenu i četvoro dece iz dva braka.

foto: Printscreen youtube

Arsić je u jednom od poslednjih intervjua otkrio da se plaši smrti, a isto tako, i da je prihvatio svoju bolest kao sastavni deo života.

- Bolest je stvar koju treba normalno da tretiramo. Moja porodica me podržava i imam sreću da me leče sjajni lekari. Ne plašim se smrti jer mislim da sam besmrtan, a jedino me brine što možda neću stići nešto da uradim - rekao je nedavno glumac Arsić.

- Možda neću stići da se izvinim svima prema kojima sam pogrešio i možda neću stići da pomognem svojoj deci. Imam dve odrasle ćerke i dvoje mlađe dece, kao i unuku. Želeo bih samo zbog njih da budem još prisutan. Verujem da ljudi koji boluju od teške bolesti ostatak svog života treba da provedu radosno - rekao je glumac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.