PLANETARNO POPULARNI PEVAČ PRIŠAO NAŠEM ČOLI I REKAO MU ČUDESNU REČENICU! Zdravku je to zauvek promenilo život!
Foto: TV Pink printscreen

šok detalj

PLANETARNO POPULARNI PEVAČ PRIŠAO NAŠEM ČOLI I REKAO MU ČUDESNU REČENICU! Zdravku je to zauvek promenilo život!

Čola je tada sa pesmom “Gori vatra” podelio 15. i 16. mesto sa predstavnicom Francuske (osvojili po 65 poena) od ukupno 17 takmičara

Objavljeno:

Pevač Zdravko Čolić davne 1973. godine u Luksemburgu bio je predstavnik Jugoslavije na Evroviziji.

Čola je tada sa pesmom “Gori vatra” podelio 15. i 16. mesto sa predstavnicom Francuske (osvojili po 65 poena) od ukupno 17 takmičara. Iako, nije zauzeo zahvalnije mesto, njemu je ovo takmičenje ostalo u izuzetno lepom sećanju.

- Jako lepo sećanje. Ja u crvenom odelu u pozorištu u Luksemburgu. Imao sam još tri odela kožarskog kombinata iz Visokog. Tu je bio jedan od mojih idola Klif Ričard koji je pevao za Englesku - rekao je Čola svojevremeno, dodajući da je imao prilike da razgovara sa svojim idolom.

- Kratko, pred izlazak, bio je ispred mene. Rekao mi je: ‘I like your voice but I don’t understand your song.’ On je to pomno pratio. Gledao sam njegove filmove sa Šedousima. Imao sam i kasnije malu komunikaciju s njegovim timom. Gledao sam njegove koncerte u Hamersmit Odeonu u Londonu. Snimao sam tada u Londonu pa smo Brega i ja otišli da ga gledamo - rekao je Čola tada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.