NEPLANIRANA IGRA SUDBINE! Džej i Tika su trebali zajedno da GLUME u ovom filmu,a onda je glumac dobio jezivu istinu
Foto: youtubescreen

KO BI REKAO?

NEPLANIRANA IGRA SUDBINE! Džej i Tika su trebali zajedno da GLUME u ovom filmu,a onda je glumac dobio jezivu istinu

Glumac Tihomir Arsić umro je u 63. godini posle duge i teške bolesti, a upravo na pripremama za film saznao je da ima rak.

Objavljeno:

Tika Arsić se 5 meseci pripremao za ulogu u filmu “Vikend sa ćaletom” , išao je u teretanu, trenirao boks. Rešio je da pred snimanje ode na rutinski pregled, a tada je saznao za svoju bolest:

“Uradio sam nekoliko skenera i magneta, mada sam bio zdrav i nisam osećao nikakve tegobe. Tako sam slučajno saznao da imam kancer na glavi pankreasa”, rekao je Tihomira tada za dnevni list Danas.

Ulogu koju je trebao da tumači Tika Arsić, preuzeo je Nenad Jezdić, a rame uz rame sa njim glumi i Džej Ramadanovski. Da se Arsić nije tada hitno operisan Džej I Tihomir bi sada bili ovekovečeni na velikom platnu zauvek.

Tika je umro samo dan nakon Ramadonovskog u ponedeljak 7. Decembra, ipak, ostaće nam u sećanju ove dve legende, a sada su se pojavili i snimci sa snimanja filma i Džej sa Nenadom Jezdićem u kafani.

“Ovo je nešto najveće što mi se desilo u životu! U filmu sam sa Jezdom! Ne mogu vam opisati kako sam se osećao dok sam ga gledao na setu i na monitoru dok je snimao scene”, rekao je Džej za medije nakon premijere filma i počeo da plače.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.