ANABELA PONOVO ZGROZILA JAVNOST SVOJOM URNEBESNOM IZJAVOM! "Muškarci su nekada služili da oplode pleme"
Foto: Printscreen Youtube

šok!

ANABELA PONOVO ZGROZILA JAVNOST SVOJOM URNEBESNOM IZJAVOM! "Muškarci su nekada služili da oplode pleme"

Lununa majka i buduća baka, pevačica Anabela Atijas progovorila je na temu muške prevare i šokirala izjavom da ona njih razume.

Objavljeno:

"Oni su rođeni da budu lovci. To im je upisano u DNK, još od kamenog doba. Treba ih razumeti, jer su nekada služili da oplode celo pleme. Niti su oni svesni toga, niti mogu da upravljaju svojom prirodom. Počela sam da shvatam muškarce koji varaju. Ne znači da to opravdavam, ali razumem. Naravno, ima izuzetaka", rekla je pevačica.

Osim toga, Anabela se dotakla i pitanja odvikavanja od zavisnosti.

"Nikada nisam imala poroke i ne znam kako se osećaju ljudi koji ih imaju. Sigurno im nije lako. Imam u svom okruženju osobe koje su se uspešno izlečile, poput mog Andreja, na kog sam ponosna. Dok ne hodaš u nečijim cipelama, ne znaš kako je tom nekom. Ne sudim im, već ih razumem", naglasila je Atijasova.

Podsetimo, Anabela i Andrej su krajem 2019. godine zvanično stavili tačku na svoj brak, a nešto pre toga su se i rastali. Ubrzo nakon njihovog razilaženja Andrej je objavio slike sa novom devojkom, a kasnije u emisiji "Paparaco lov" ispričao kako se već sedam godina nalazi u težoj fazi zavisnosti od alkoholizma i da je krenuo na rehabilitaciju.

Anabela i Andrej su se kasnije pomirili, on je raskinuo sa novom devojkom, a pevačica mu je bila velika podrška tokom procesa rehabilitacije.

Pevačica je nedavno saznala da će u novoj 2021. godini postati prvi put bata s obrirom da je Luna Đogani trudna i sa Markom Miljkovićem čeka devojčicu koja će se zvati Mia.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.