SOBA SA POSEBNIM POTREBAMA ZA MALOG LONGA: Ovako živi Nadežda Biljić, otvorila vrata svog doma! SRCE DA PREPUKNE!
Foto: Printscreen

PRETUŽNO!

SOBA SA POSEBNIM POTREBAMA ZA MALOG LONGA: Ovako živi Nadežda Biljić, otvorila vrata svog doma! SRCE DA PREPUKNE!

Pevačica se sa naslednikom vratila u rodno Valjevo, dok je njen partner sa kojim je u turbulentnim odnosima, Tomislav Panić, u “Zadruzi”. Kako kaže, pred praznike jedva čeka da okiti kuću i sobu koju je uredila za mališana.

Objavljeno:

Nekadašnja učesnica rijalitija “Zadruga” i takmičenja “Zvezde Granda” Nadežda Biljić sa sinom Longom vratila se u roditeljsku kuću koja je za sada njihov dom. Mališan odrasta u sobi u kojoj je ona provodila detinjstvo, a dok je njen nevenčani partner Tomislav Panić u rijalitiju, ona je rešila da se posveti sinu i uredi im njihov kutak.

- Velika je sreća što smo Longo i ja kod mojih u Valjevu. Ne bih znala ni mogla bez njih. Pomažu mi u svemu i uz mene su otkako sam se porodila, na čemu nikada neću moći dovoljno da im zahvalim. Naravno, uz svoje sam dete i brinem o njemu otkako otvorim oči. Majčinstvo je velika odgovornost i trudim se da dam svoj maksimum kako bih podigla svog sina - priča Nadežda.

Pevačica je njihovu sobu uredila u pastelnim nijansama, dok je krevetac za Longa koji se nalazi tik uz njen krevet beo i pun igračaka. Kako kaže, jedva čeka da unese i malo praznične čarolije.

foto: Printscreen

- Kao i većina majki, uživam u tome da kupujem za svoje dete. Često pomislim da mi ne bi bilo dovoljno da mu kupim sve dečje radnje. Sada kreću praznici, pa jedva čekam da okitimo kuću i njegovu sobu - priča ona i otkriva da se navikla da o sinu brine bez partnera:

- Na početku mi je bilo jako teško bez Tome, ali je sada daleko lakše. Čovek se navikne i na mnogo gore životne situacije, a majčinstvo i sve što uz majčinstvo ide dođe prirodno, ma šta da se desi.

Pored brojnih igračaka za mališana, u Longovoj i njenoj sobi na posebnom mestu stoji veliki plišani meda, a pevačica kaže da je to poklon:

- Meda je poklon od prijateljice iz Pariza. Nije u pitanju nikakav udvarač!

foto: Printscreen

Nadežda otkriva da dok se odmara u roditeljskom domu ima i velike poslovne planove:

- Snimila sam još jednu pesmu, ali ako pandemija korone opet uzme estradu pod svoje, neću moći da snimim spot za te dve pesme koje su gotove. Dosta poslovnih projekata imam u planu, mnogo toga lepog i novog, fokusirana sam samo na dete i na nove projekte i jedva čekam da realizujem sve što sam zamislila.

Inače, odkad je Toma ušao u “Zadrugu” da zaradi pare za dete kako je tvrdio, Nadeždin i njegov odnos našao se na testu. Panić nije odoleo čarima ukućanki, što je razbesnelo pevačicu koja mu je poručila da će ostati da živi kod svojih roditelja, te da mu neće dati dete da vidi.

- Pošto sam čula gnusne laži od mog partnera, rešila sam i ja malo da progovorim o nekim stvarima. Ne znam odakle da počnem, da li od Borinih laži jer to namerno radi, znajući da će da napravi problem zbog Milice Kemez, opet zbog Milice Kemez imam problem ili ne znam iz kog razloga. Mislim da mi ne treba čovek koji veruje drugima, ne znam kako ima smelosti i hrabrosti da posle svega što je uradio bilo šta o meni kaže. Nas dvoje ćemo ići na sud, debelo ćemo ići na sud pa da se razračunamo, ko je šta kome i kako, imam ja tu dosta materijala - besnela je Biljićeva na svom Instagramu, i poručila:

foto: Printscreen Instagram

- Evo dete non-stop na sondi, hoće da povraća, a on nije nijednom otišao kod Drveta da pita kako je. Ja više ništa ne praštam, taj čovek me ne interesuje, poslednje je dobio od mene, rođendan ne znam ko će da mu organizuje, mnogo dokaza imam za njega crno na belo, tako da mu je bolje da ćuti da ja ne bih počela da pričam!

Ona se putem društvenih mreža obratila direktno Paniću i dodala da mu neće dozvoliti da kroči u dom u kojem je sada sa bebom.

- Meni u kuću nećeš ući i definitivna konačna odluka je da ti nikada, ali nikada neću dozvoliti da vidiš dete.

Sin se hrani na sondu, ali napreduje

Nadežda otkriva da uživa u svakom trenutku koji provodi sa sinom, kao i da su oboje zdravstveno bolje.

- Hvala bogu, polako se oporavljam, Longo je dobro i nemamo većih problema. Jedino što se beba i dalje hrani na sondu, ali napreduje više nego ikad, što me izuzetno raduje i na čemu sam zahvalna - priča ponosna majka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.