DEPRESIJA,ALKOHOL I TABLETE: SVI SMO JE VOLELI, A ONA SE ODALA POROCIMA! Pogledajte kako sada IZGLEDA, ŠOK!
Foto: Printscreen

STRAŠNO

DEPRESIJA,ALKOHOL I TABLETE: SVI SMO JE VOLELI, A ONA SE ODALA POROCIMA! Pogledajte kako sada IZGLEDA, ŠOK!

Britansko-američka glumica Miša Barton (34), koja je počela da se bavi glumom još kao devojčica, sada više ne liči na sebe iz mlađih dana.

Objavljeno:

Inače, Miša se proslavila kada je tumačila ulogu Marise Kuper u popularnoj seriji koja se emitovala od 2003. do 2006. godine, a njen fizički izgled se dosta promenio. Miša je bila poznata po vitkoj figuri, nežnom licu i dugoj kosi, a sada izgleda dosta drugačije.

Ona se u poslednjih nekoliko godina ugojila, kosu je skratila, a svi primećuju njen podbradak koji se konstantno povećava. Izgleda da Miša nema dobre navike, a poznato je i da je godinama bila zavisna o alkoholu.

Tokom snimanja serije "The O.C." Miša se sprijateljila s Lindzi Lohan i Keli Ozburn, a bila je čest gost na žurkama u Los Anđelesu, ako ne i prečest. U intervjuima kasnije je istakla da je u to vreme mislila da se od nje očekuje da izlazi i mnogo radi u isto vreme, ali kasnije je shvatila da je to put prema dnu.

foto: Printscreen

U maju 2007. godine je hospitalizovana zbog mešanja tableta s alkoholom, a iste godine je i uhapšena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu. Godinu kasnije osuđena je na tri godine zatvora uslovno, morala je da odlazi na predavanja o štetnosti alkohola pa je platila 2.000 dolara kazne.

foto: Printscreen/Youtube/TMZ

U julu 2009. godine njen životni stil je došao do vrhunca pa su njeni roditelji i agent organizovali "intervenciju" jer su zaključili da Miša nije sposobna da odleti u Njujork zbog jednog događaja. Uoči sastanka s agentom i roditeljima uzela je jake sedative pa se ubrzo onesvestila.

Odvezli su je u bolnicu, gde je sve toliko izmaklo kontroli da je pretila i da će da počini samoubistvo. Doživela je nervni slom pa je primljena u psihijatrijsku bolnicu. Barton je kasnije rekla da nikada nije bila suicidna, već je bila u depresiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.