LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT OCA DARKA LAZIĆA! On hitno krenuo za Srbiju kada je čuo OVO, STRAŠNO!
Foto: Printscreen Premijera Pink, Darko Lazić

kritično stanje

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT OCA DARKA LAZIĆA! On hitno krenuo za Srbiju kada je čuo OVO, STRAŠNO!

Milan Lazić, otac folk pevača Darka Lazića, u teškom je stanju nakon operacije smanjivanja želuca, te je sada na intenzivnoj nezi.

Objavljeno:

Darka su loše vesti dočekale u Švajcarskoj, a njegova majka Branka kasno sinoć potvrdila da joj je suprug Milan kritično.

- Nisam dobro. U lošem sam stanju zbog mog Milana. Još ne znamo ništa tačno, lekari ništa ne pričaju. Došlo je komplikacija, operisao je želudac, kao i Darko. On je to teže podneo, kritično je, na intenzivnoj je. Darko je mlad, njemu je bilo mnogo lakše. Svi se molimo za njega - poručila je Darkova majka Branka sinoć kroz suze.

foto: Printscreen Pink Premijera

Pevač čim je primio loše vesti o zdravstvenom stanju svog oca, iz Švajcarske krenuo za Srbiju, kako bi danas mogao da ga poseti u bolnici i od lekara sazna sve neophodne detalje.

- Nema ništa novo, stanje je isto. Ništa ne znam još uvek, Darko ide kasnije tamo, pričaće sa doktorima, pa ćemo sve saznati - bilo je sve što je rekla Branka danas za Pink.rs.

Podsećamo, Lazić je sinoć ocu pružio podršku na Instagramu.

- Šta sam ja preživeo sve i ako su mi dali samo 5 posto šanse da ću preživeti, ti ćeš i sa 1 posto preživeti jer si me ti napravio i jači si od mene - napisao je pevač.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.