AU! DŽEJ JE REDOVNO PRAVIO SKANDALE U DŽAMIJI Najbolji prijatelj otkrio neobjavljene detalje iz života muzičara!
Foto: Printscreen

otkriveno!

AU! DŽEJ JE REDOVNO PRAVIO SKANDALE U DŽAMIJI Najbolji prijatelj otkrio neobjavljene detalje iz života muzičara!

Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini od posledica srčanog udara, a njegovo telo počivaće u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Objavljeno:

Povodom smrti legende naše muzike, RTS je večerašnju emisiju "Oko magazin" posvetio delu Džeja Ramadanovskog, te je u goste imao priliku da dovede i njegovog najboljeg prijatelja, Miodraga Miću Softića, koji je ispričao ne tako poznate detalje iz života slavnog muzičara:

foto: youtubescreen

- Džeju je otac bio musliman, ali on je slavio Svetu Petku, te slave su bile najveća fešta. On ujutru ustane, ode u crkvu, zapali sveću, posle produži u džamiju, udje i krsti se, svi mu kažu: "Šta to radiš, znaš li gde si!?" On je uvek odgovarao: "Bog je jedan" - ispričao je Softić.

Iako je znao da će kod vernika u džamiji da izazove brojne reakcije, nikada se nije plašio da kaže svoje mišljenje o veri i Bogu.

Miodrag je takođe spomenuo da je Džej Marinu Tucaković upoznao sasvim slučajno, kada je otišao da joj ponudi odelo kao šaner:

- To je radio da bi vratio kockarske dugove. A prvo odelo koje je on dobio, je od društva sa Dorćols,a interesantna činjenica je da se u istom tom odelu i oženio nekoliko godina kasnije - objasnio je Softić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.