DAVID DRAGOJEVIĆ KAO RAZELEKTRISANI MOLEKUL! Kažu da je skroz propao, Ana ga izdržava, A EVO ŠTA SADA POKUŠAVA!
Foto: Instagram

antitalenat!

DAVID DRAGOJEVIĆ KAO RAZELEKTRISANI MOLEKUL! Kažu da je skroz propao, Ana ga izdržava, A EVO ŠTA SADA POKUŠAVA!

Bivši rijaliti učesnik i sadašnji dečko Ane Korać, David Dragojević u novoj ulozi, po ko zna koji put.

Objavljeno: 20:11h

David i Ana Korać su objavili na svojim Instagram profilima da vredno treniraju i rade na svom izgledu. Detalj koji je zabeležen jeste da David Dragojević postaje lični trener i savetnik za ishranu, a po svemu sudeći i po prethodnim poslovima, a s obzirom da nema nikakve dodirne tačke s ovim,mnogi komentarišu, da upada iz jame u provaliju.

foto: Printscreen Instagram

- Podsetimo se, David Dragojević, poznat je po svojim bivšim devojkama i po lošim odnosima sa svojom porodicom, a spekuliše se da mu je svaka devojka dobra osnova za sopstvenu korist i egzistenciju.

On je nekada prodavao giros, igrao fudbal, imao svoju liniju majici i odeće, vratio se iz Amerike, bio rijaliti učesnik i prevario tadašnju devojku Aleksandru Subotić .

David jako voli da brine o svom spoljašnjem izgledu, tako da smo ga vrlo često mogli videti u raznim klinicima za ulepšavanje, a nedavno je radio i botoks lica.

Bivša devojka Dragojevića je čak pre nekolika godina dala izjavu u kojoj ga je oblatila i iznela masu negativnih stvari :

Predstavlja se kao nešto što nije. Roditelji moji su plaćali zimovanja, letovanja, ja mu davala pare na dugove što je kockao na ruletu, svašta nešto. Pritom, od moje majke je tražio 2000 evra na zajam kad je hteo giros da otvori. Užas! On je neko ko voli samo sebe, verujte mi, sve je interes kod njega. Ali, sve je karma u životu - kaže devojka koju je Dragojević iskoristio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/E.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.