Ko je novi Anastasijin frajer? Ako je neko od njih - to će biti bomba! Kostadin će uvenuti u sekundi!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Stefan Jokić

estradne Bombe

Ko je novi Anastasijin frajer? Ako je neko od njih - to će biti bomba! Kostadin će uvenuti u sekundi!

Šta je bilo - bilo je! Jer sta se noću desi tu i ostaje, sada samo jedno brine te, Kako posle mene. Posle mene ne, ne...
Objavljeno: 09:52h

3. Grupa Bombe

Relja Popović

Da se ne lažemo, ovo bi bio ubedljivo najbolji par na javnoj sceni. Smuvali bi se uz "Ćao, ćao, zdravo" i "Alkohola litar", a onda bi zajedno "prošli kroz crveno", dok bi Nikolija pocepala "Votku sa utehom".

Možda bi i bili najbombastičniji par na estradi, ali to se neće desiti u skorije vreme jer Relja čeka bebu sa Nikolijom, ali nikad ne reci nikad. Ima dana...

foto: Printskein / Youtube / IDJVideos.TV

Aleksandar Mitrović, Željkov sin

Bomba a? Verovatno se njih dvoje znaju, ali nikada ih nismo videli u istom društvu. Zamislite samo ujedinjenje ove dve porodice, koje su se mirile i svađale više nego porodice u "Boljem životu" i "Srećnim ljudima" zajedno. Tanka je linija između ljubavi i mržnje, pa je samim tim i ova "Hirošima" moguća i pala bi na Srbiju samo tako!

foto: News1

Filip Živojinović

Brenina snajka je Cecina ćerka. Eto sve smo rekli realno. Izvini Aleksandra, ali Anastasija bi baš baš bila džek pot za Filipa. Izgledom, stasom, glasom, ali i porodičnim vezama. Pa zamislite samo tu svadbu, Srbija bi bar tri dana slavila. Opšte narodno veselje i slobodni dani na poslu. Ali ništa od prija dok je tu Prija!

foto: Printscreen/Instagram

Nikša Terzić

Pljas! Šamarčina!

Ima li gore osvete za muškarca nego da mu smuvaš starijeg brata! Uh! Kostadin bi morao svaki dan da ih gleda, sluša, a nekako sve ostaje u krugu porodice. Posle Maše i Veljka, Anastasije i Kostadina, šta fali da Terzići ostanu u priči. Bomba u svakom slučaju.

foto: Printscreen Instagram

(N.Atanacković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.