ZDRAVKO ČOLIĆ OTVORIO DUŠU I ZBUNIO MNOGE! Iskreno o porodici, skandalima i ko je zaslužan za njegov uspeh
Foto: TV Pink printscreen

Opuštaju ga duge šetnje i priroda

ZDRAVKO ČOLIĆ OTVORIO DUŠU I ZBUNIO MNOGE! Iskreno o porodici, skandalima i ko je zaslužan za njegov uspeh

Muzička zvezda Zdravko Čolić ove teške dane, kada nema posla, provodi u prirodi i trudi se da što više bude na svežem vazduhu.

Objavljeno:

- Čovek dok je zdrav može sve. Uvek me je vodila pozitivna energija kroz život i to nema veze s godinama ili vremenom u kojem živimo. Uvek se trudim da nađem vremena za sebe, da razmišljam u tišini. Volim da sam u prirodi, da trčim ili šetam. Zapravo, svakodnevno se trudim da što više vremena provodim na svežem vazduhu. Opuštaju me duge šetnje. Dobar i ispunjen život čine i porodična i prijateljska druženja, putovanja, nastupi, kojima se uvek neizmerno radujem, pročitane knjige, odgledane predstave, filmovi… To je sve znak da si ostavio sebe u nečemu. Naravno, neizostavno je i stvaranje novih pesama. Koliko je želja, toliko je i obaveza - rekao je u intervjuu za magazin „Azra” Zdravko Čolić, i istakao kako je energija njegov glavni pokretač.

Deci je više posvećena supruga, za sebe kaže da je popustljiv, a otkrio je i koliko se trudi da izrastu u dobre ljude:

- Supruga Aleksandra je ta koja je više posvećena vaspitanju naše dece, ja sam mnogo popustljiviji. Ali, bez obzira na tu činjenicu, trudim se da vaspitanje ne trpi, kao ni tradicionalne vrednosti na kojima počiva moja porodica. Porodica je osnovna ćelija društva, zato je moramo negovati. Iako živimo u trubulentnom i brzom vremenu, deci je potrebna pažnja da izrastu u dobre i kvalitetne ljude. - dodaje Čolić.

U vreme kad nema nastupa, Čola se posvetio stvaranju novih pesama.

- Sada, kad nema nastupa, posvetio sam se radu na novim pesmama. Obično počnem od nekih svojih novih ideja, a zatim uključujem saradnike. Videćemo kako će sve ispasti. Na poslednjih nekoliko albuma sam se manje-više uključivao kao autor, pa tako i na ovom novom, ali mnogo je lepih pesama i od mojih saradnika. Tek je sve u povoju, imamo nekoliko odabranih pesama, ali ne znam još da vam kažem kada će sve biti gotovo - izjavio je pevač za pomenuti magazin.

- Vaspitanje koje nosim iz kuće me je oblikovalo, nisam pravio skandale, polako i sigurno sam gradio karijeru. A verujem da je glavno moje oružje pozitivna energija koju pokušavam da prenesem glasom i svojim izrazom. Svakako da bez rada i posvećenosti nema ni uspeha, a publika to vrlo dobro zna da proceni i oseti, pa i nagradi - dodao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.