SMEJE JOJ SE CELA SRBIJA! Najveća ISPALA Aleksandre Subotić ikada, odmah reagovala kada je shvatila! (FOTO)
Foto: printscreen

hit!

SMEJE JOJ SE CELA SRBIJA! Najveća ISPALA Aleksandre Subotić ikada, odmah reagovala kada je shvatila! (FOTO)

Aleksandra Subotić veliku pažnju javnosti dobila je na osnovu učešća u različitim rijaliti programima, pa je tako svaki njen korak pomno praćen od strane novinara.

Objavljeno:

Sandra svakodnevno objavljuje svoje dogodovštine na Instagram profilu, a premda je poznata javnosti, uspela je da potpiše ugovore sa raznim privatnim firmama koji žele da promovišu svoje proizvode preko sterletinog Instagrama.

Ovog puta Aleksandra je objavila fotografiju na kojoj pozira u trenerci jedne modne kuće, međutim, možda je ovog puta njena objava doživela negativan vid promocije, premda je Subotićeva napisala gramatički netačnu rečenicu u kojoj preporučuje trenerke.

- Vrhunski modeli TRENERAKA - napisala je starleta.

foto: instagramscreen

Subotićevoj je verovatno neko skrenuo pažnju na gramatičku grešku, pa je brže bolje povukla svoj stori sa pomenute društvene mreže.

Ovakav blam svakako je jedan od najvećih u njenoj karijeri starlete, ali kad bolje pogledamo, koja od pomenutih gospođica može da se pohvali visokim obrazovanjem?

U svakom slučaju, za Sandrino dobro, preporučujemo joj da se podseti gramatike srpskog jezika, uz poseban osvrt na promenu reči kroz padeže.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.