JANJUŠ RAZOTKRIO SVOJU ŽENU! Zadrugar ustao, pa javno izneo sve: Ovo je nešto najjadnije što mu je žena poručila
Foto: TV Pink printscreen

strašno!

JANJUŠ RAZOTKRIO SVOJU ŽENU! Zadrugar ustao, pa javno izneo sve: Ovo je nešto najjadnije što mu je žena poručila

Maja Marinković se složila sa Janjuševim izlaganjem o njihovom odnosu i da treba da se ponaša "normalnije".

Objavljeno: 20:20h

"Slažem se da sam napravila greške, već sam obrazložila zbog čega sam to uradila. Jutros mi nije bilo svejedno kada je rekao da mu se vraćaju emocije. U pravu je neka prođe period", pričala je Maja.

"Ona mene još nije vratila. Ja ne mogu da gledam da neko plače zbog mene. A plače, a radi druge stvari, koje su katastrofa, to me nervira... Rekao sam joj, da mi je Ena rekla da radim šta hoću, samo da se nešto javno ne gleda, da nemam scene. Pričao sam sa njom ispod pokrivača... Ako joj odgovara, odgovara. Odnos će funkcionisati sve dok bude bila normalna", dodao je Janjuš.

"Maja ne zna za bolji način, ali ljubav je očigledna", istakao je Marko Đedović.

"Ja sam par puta videla da neko ima toliko jaku emociju kao njih dvoje, ali Janjuš se boji tog nekog njenog nekontrolisanog momenta. Smatram da u odnosu na prošlu sezonu, prošlost se vratiti ne može. Ali isto tako, Majo, tvoj odnos sa Janjušem isključivo zavisi od tebe. Vi nikada nećete imati mirnu vezu, vaši karakteri nisu takvi, ali svesni ste svojih grešaka, možete da radite na svom nemiru", dodala je Rialda Karahasanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.