SE*S BOMBA! ELENA KITIĆ OTKRILA GU*U, PA RASPAMETILA MUŠKI ROD! Nećete verovati koga ljubi (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/elenakitic

Ponosno pokazuje svoje obline..

SE*S BOMBA! ELENA KITIĆ OTKRILA GU*U, PA RASPAMETILA MUŠKI ROD! Nećete verovati koga ljubi (FOTO)

Mlada pevačica Elena Kitić, ćerka folkera Mileta Kitića i Marte Savić, privlači veliku pažnju javnosti od kako se pojavila na domaćoj muzičkoj sceni.

Objavljeno:

Atrakrtivna crnka koja je pošla stopama svojih roditelja iza sebe već ima nekoliko hitova i ozbiljan broj obožavalaca koji uživaju u svemu onome što ona objavi i plasira putem društvenih mreža.

Jedna od poslednjih fotografija koje je Elena podelila na Instagramu, izazvala je lavinu komentara. Mlada pevačica je u vrtoglavim štiklama čučnula, a uske i plitke pantalone koje je imala na sebi pobrinule su se da Elenina g*za bude u prvom planu, ali i da se do pola vidi, nakon ovog prizora muškarci su se borili za dah. To nije sve, pošto je bila samo u brushalteru pokazala je i kakvu tetovažu ima u donjem delu leđa.

Mnogi su joj pisali da je boginja, neki su čak molili da ih mlada pevačica usvoji, jedno je sigurno da Kitićevoj naslednici niko nije zamerio zbog ove provokativne fotografije. Bilo kako bilo, Elena je dokazala da je stasala u pravu s*ks bombu i da dostojno može da zameni svoju mamu Martu Savić ne stradnoj sceni.

foto: instagramscreen

Elena je nakon toga pokazala i ko je ljubi i u čijem društvu najviše uživa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.