ĐORĐE DAVID BALAVIO NA KARLEUŠINE GOLE GRUDI: Ludnica na snimanju emisije, pevač uhvaćen u KOMPROMITUJUĆOJ POZI!
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen, Ana Paunković

LUDNICA NA SNIMANJU

ĐORĐE DAVID BALAVIO NA KARLEUŠINE GOLE GRUDI: Ludnica na snimanju emisije, pevač uhvaćen u KOMPROMITUJUĆOJ POZI!

Jelenin kolega iz žirija pogledao je u njen dekolte, što je zabeležila kamera, a pevačica objavila uz emotikon koji plače od smeha

Objavljeno: 17:03h

Pop zvezda Jelena Karleuša svojim provokativnim stajlinzima na snimanju emisje "Zvezde Granda" nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a zbog njenog seksi izgleda nije lako ni članovima žirija, kojima je "pred očima".

foto: Printscreen Intagram

Dok muzičar Đorđe David, namerno ili ne, gleda u Jelenin dekolte, Marija Šerifović nije mogla da ne pogleda u Karleušinu golu guzu u neobičnoj kreaciji.

Naime, Karleuša je na svom Instagram profllu podelila fotografiju iz emisije, od pre mesec dana, kada je na sebi imala srebrnu haljinu sa dubokim dekolteom ispod koje nije imala brus.

foto: Printscreen Prva tv

Jelenin kolega iz žirija pogledao je u njen dekolte, što je zabeležila kamera, a pevačica objavila uz emotikon koji plače od smeha. Međutim, nije Đorđe jedini.

U emsiji koja će se emitovati ove subote, 28. novembra, Jelena je u farmerkama koje preko zadnjice imaju samo tračice, tako da je Jelenina guza više otkrivena, nego pokrivena.

U najavi za pomenuti emisju takmičarka je prišla da se pozdravi sa Jelenom, a onda je ona Mariji okrenula golu zadnjicu, ni na metar razdaljine, ali je između njih bio pleksiglas, zbog poštovanja propisanih epidemioloških mera.

- Vidi ti moj život... Jaoo - rekla je Marija, a kada je shvatila o čemu je reč Karleuša je prasnula u smeh.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.